Triode Festival 2013

Re: Triode Festival 2013

PostPostao/la davorin » 03 ožu 2013, 11:37

pamook je napisao/la:pitam se kako ce sad oni kad vise nece moc izdavat paragone, nego fiskalna kasa... tstststststs :lol:

Kako, zar nisu na snagu već stupili "paragon on-line blokovi"? :o :lol:
davorin

PostPostao/la sonny » 03 ožu 2013, 11:44

Uistinu...
Krajnje je vrijeme da se točno definira datum...
Mislim, ja nemam nekih pretjeranih obveza vikendima, da ih ne mogu odgoditi ( za sada )...
Međutim, ako otpadne 50% ovih mojih drugova, nisam ni ja od volje vozikati se sam...
Ne bi bio prvi put, ali...
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la sstrsat » 03 ožu 2013, 12:28

Meni ovo izgleda ka da se neki ne sicaju u kojim terminima su odrzani prethodni TF-i pa im je sad veliko "iznenadjenje" termin u drugoj polovici 5. miseca.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Klokan » 03 ožu 2013, 12:42

Tocno vikend prije ubitacnog tjedna sa par ispita drzavne mature :( Vjerovatno niti mene nema :(

Ispravak, u petak (24.) fizika, ponedjeljak hrv, utorak hrv....
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la Dean » 03 ožu 2013, 16:35

Nema druge, Trs nazovi ministarstvo da pomaknu maturu...kaj oni ne znaju da je TF? :mrgreen:
Dean

PostPostao/la davorin » 03 ožu 2013, 16:50

Izgleda da bi većini više odgovarao vikend prije najavljenog!? (dakle 17-19 Svibnja)
Možda bi te datume bilo lakše isposlovati kod hotelijera?
Vikend prije početka Lipnja je u Zadru često prepun manifestacija koje po značaju objektivno prevazilaze naš TRIODE-FESTIVAL (recimo CACIB na kojem se svake godine okupi više tisuća uzgajivača i ljubitelja pasa) i hoteli budu uglavnom potpuno bukirani, a i kamp otvoren 10-ak dana prije službenog početka sezone.
Možda bi se i u Šibeniku lakše (i/ili jeftinije) mogao dobiti slobodan hotel za Vikend prije?
davorin

PostPostao/la micro » 03 ožu 2013, 17:08

25.5 ne trce stafetu pa im je termin slobodan :lol:
micro

PostPostao/la Schultz » 03 ožu 2013, 17:54

Ja osobno imam organizirati 25 i 26 svibnja regatu IOM RU jedrilica u Omišlju.
Regata je prijavljena HJS u listopadu prošle godine.
Ja kao dogovoran za cijelu priču jednostavno ne mogu otkazati taj event ili ga prepustiti nekome drugome.

To bi bilo kao da je TF u Bjelovaru Harkonen prepustio lokalnom pekaru.

Jednostavno ne mogu.
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la sstrsat » 03 ožu 2013, 19:11

Dean je napisao/la:Nema druge, Trs nazovi ministarstvo da pomaknu maturu...kaj oni ne znaju da je TF? :mrgreen:

Je, zvat cu ih siguro, mos mislit :lol:

A interesantno je da nam se ova prica ponavlja svake godine. Odma nakon objave datuma TF-a se javi njih nekoliko i navedu da im bas taj termin ne odgovara. Tako da bin ja pital ki ih je spricaval da ranije navedu koji datumi im ne pasu. Tema je otvorena u listopadu 2012, znaci pred vise od 4 miseca, tako da je bilo vise nego dovoljno vrimena da se najde kompromisno rjesenje.

Medjutim, vrime ide i TF se priblizava pa je neki moral preuzet odgovornost za odabir termina dok jos ima vrimena dogovorit se sa hotelom. Taj termin (25/05) smo zajednicki odabrali Kaligula i ja. Bil je u igri i vikend prije ali kako ni meni ni jos nekima koji ce siguro doc ne odgovara ni taj vikend prije ni onaj prije njega onda je tako kako je. Da su se svi kojima je 25/05 problematican termin oglasili na vrime moglo se dosta toga napravit oko izbora ali ovako... A vikend kasnije se vec moze racunat da je sezona pocela i da moze bit problematicno osigurat smjestaj i lokaciju pa je odabran taj 25/05.

Meni je osobno jako zao ako netko nece moc doc u tom terminu zbog nekih drugih obaveza ali nije ni TF zadnja rupa na svirali da sve ostale obaveze imaju prednost nad njime. Barem meni osobno nije. I ne zelim da bude nikom od ucesnika.

I neka se niki ne ljuti. Svake godine se upozoravaju potencijalni ucesnici da budu malo azurniji sa listama, terminima itd ali puno njih to olako shvaca. A kako san vec navel, kad rokovi pocnu stiskat neki mora preuzet odgovornost.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la pamook » 03 ožu 2013, 21:24

pa samim tim sto grintamo, javljamo i `sujemo se vidi da nije zadnja rupa na svirali... bas naprotiv :thumbup:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.