Dean je napisao/la:Nema druge, Trs nazovi ministarstvo da pomaknu maturu...kaj oni ne znaju da je TF?

Je, zvat cu ih siguro, mos mislit
A interesantno je da nam se ova prica ponavlja svake godine. Odma nakon objave datuma TF-a se javi njih nekoliko i navedu da im bas taj termin ne odgovara. Tako da bin ja pital ki ih je spricaval da ranije navedu koji datumi im ne pasu. Tema je otvorena u listopadu 2012, znaci pred vise od 4 miseca, tako da je bilo vise nego dovoljno vrimena da se najde kompromisno rjesenje.
Medjutim, vrime ide i TF se priblizava pa je neki moral preuzet odgovornost za odabir termina dok jos ima vrimena dogovorit se sa hotelom. Taj termin (25/05) smo zajednicki odabrali Kaligula i ja. Bil je u igri i vikend prije ali kako ni meni ni jos nekima koji ce siguro doc ne odgovara ni taj vikend prije ni onaj prije njega onda je tako kako je. Da su se svi kojima je 25/05 problematican termin oglasili na vrime moglo se dosta toga napravit oko izbora ali ovako... A vikend kasnije se vec moze racunat da je sezona pocela i da moze bit problematicno osigurat smjestaj i lokaciju pa je odabran taj 25/05.
Meni je osobno jako zao ako netko nece moc doc u tom terminu zbog nekih drugih obaveza ali nije ni TF zadnja rupa na svirali da sve ostale obaveze imaju prednost nad njime. Barem meni osobno nije. I ne zelim da bude nikom od ucesnika.
I neka se niki ne ljuti. Svake godine se upozoravaju potencijalni ucesnici da budu malo azurniji sa listama, terminima itd ali puno njih to olako shvaca. A kako san vec navel, kad rokovi pocnu stiskat neki mora preuzet odgovornost.