a ono na što sam pucao je da imaš na forumu temu o VU metru sa cijevima, da je isti napravlje i imaš čak i video a ti linkaš od okolo

s@ki je napisao/la:Klokane, forum je opušten, morat ćeš se i ti prije il kasnije
a ono na što sam pucao je da imaš na forumu temu o VU metru sa cijevima, da je isti napravlje i imaš čak i video a ti linkaš od okolo
WyruS je napisao/la:A cuj, vidio si ju...
Klokan je napisao/la:Ima li nekakve razlike ako za amp kupim E34L umjesto EL34 posto citam da joj je grid voltage veci (Ako gledamo u minusu onda je manji xD ) za koji volt?
I koju je marku bolje uzetI? Biram izmedju JJ ili Electro Harmonix jer imaju koliko-toliko prihvatljiviju cijenu (s tim da ako uzimam JJ cu uzeti onu sa plavim staklom jer mi nije zao 35kn vise zacijevi). 5U4G sam odlucio ipak uzeti Electro Harmonix jer je jeftinija a ima i nekak ljep oblik xD .
I takodjer dali je http://www.tubesandmore.com povjerljiva stranica za kupovinu cijevi, koliko se placa shipping, brzina dostave, kontakt i tako to uglavnom neka se javi tko je imao iskustva s njima
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.