EL 34 stereo tube amp

Ovdje možete objavljivati vaše radove

Re: EL 34 stereo tube amp

PostPostao/la s@ki » 25 vel 2012, 13:41

Klokane, forum je opušten, morat ćeš se i ti prije il kasnije :D
a ono na što sam pucao je da imaš na forumu temu o VU metru sa cijevima, da je isti napravlje i imaš čak i video a ti linkaš od okolo :)
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la Klokan » 25 vel 2012, 15:41

s@ki je napisao/la:Klokane, forum je opušten, morat ćeš se i ti prije il kasnije :D
a ono na što sam pucao je da imaš na forumu temu o VU metru sa cijevima, da je isti napravlje i imaš čak i video a ti linkaš od okolo :)

Nisam naletio na tu temu :S
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la Khadgar2007 » 25 vel 2012, 15:43

"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la WyruS » 25 vel 2012, 19:10

Malo sam se igrao danas:
nije jos gotovo ali uskoro..
evo slika:
http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 61701.jpg/
GEC KT88
slika

Uploaded with ImageShack.us
a da malo pokažem što je ispod haube:
slika

Naravno tu još nije spojeno ništa s mrežnog...
ono na sredini je prigušnica od 10H.
slika

WyruS

PostPostao/la Klokan » 25 vel 2012, 19:21

Kad ste prije nabavili KT88 :hail:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Klokan

PostPostao/la WyruS » 25 vel 2012, 19:23

A cuj, vidio si ju...
WyruS

PostPostao/la WyruS » 25 vel 2012, 19:26

Naravno da tu još ima puno posla i šminke....kucište nece biti te boje i ide na bojanje kod profesionalca i okolo ide drvo, oko vodova za grijanje ide bakreni oplet spojen na masu i svi vodovi moraju biti extra ravni...hehe :)
WyruS

PostPostao/la Klokan » 25 vel 2012, 20:05

WyruS je napisao/la:A cuj, vidio si ju...

Nisam...Kad sam ja amp vidio na njemu su bile EL34
Klokan

PostPostao/la Klokan » 29 vel 2012, 18:20

Ima li nekakve razlike ako za amp kupim E34L umjesto EL34 posto citam da joj je grid voltage veci (Ako gledamo u minusu onda je manji xD ) za koji volt?

I koju je marku bolje uzetI? Biram izmedju JJ ili Electro Harmonix jer imaju koliko-toliko prihvatljiviju cijenu (s tim da ako uzimam JJ cu uzeti onu sa plavim staklom jer mi nije zao 35kn vise za 8-) cijevi). 5U4G sam odlucio ipak uzeti Electro Harmonix jer je jeftinija a ima i nekak ljep oblik xD .

I takodjer dali je http://www.tubesandmore.com povjerljiva stranica za kupovinu cijevi, koliko se placa shipping, brzina dostave, kontakt i tako to uglavnom neka se javi tko je imao iskustva s njima :)
Klokan

PostPostao/la joe dalton » 29 vel 2012, 19:38

Klokan je napisao/la:Ima li nekakve razlike ako za amp kupim E34L umjesto EL34 posto citam da joj je grid voltage veci (Ako gledamo u minusu onda je manji xD ) za koji volt?

I koju je marku bolje uzetI? Biram izmedju JJ ili Electro Harmonix jer imaju koliko-toliko prihvatljiviju cijenu (s tim da ako uzimam JJ cu uzeti onu sa plavim staklom jer mi nije zao 35kn vise za 8-) cijevi). 5U4G sam odlucio ipak uzeti Electro Harmonix jer je jeftinija a ima i nekak ljep oblik xD .

I takodjer dali je http://www.tubesandmore.com povjerljiva stranica za kupovinu cijevi, koliko se placa shipping, brzina dostave, kontakt i tako to uglavnom neka se javi tko je imao iskustva s njima :)

Sa EL34 nemam iskustva, ali tubesandmore (Antiqueelectronic) mogu preporučiti. Naručivao sam od njih i vrlo su poslovni. Ako šalju običnom poštom to je najpovoljnije (10-15 $) ali putuje oko 3 tjedna iz USA.
joe dalton

PrethodnaSljedeća

Natrag na Vaši radovi

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.