Novi članovi

Hrvatski DIY Audio forum

Re: Novi članovi

PostPostao/la Roko » 21 lis 2011, 10:23

Izvrsno dadod, ako budeš imao malo volje i vremena, otvori temu za taj Orion i za taj ribbonac u threadu "Zvučnici", vjerujem da bi mnogima bila zanimljiva tvoja iskustva (izrada, multiamping itd)... :thumbup:
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la Ludov » 30 lis 2011, 15:12

Pozdrav ljudovi!
Zovem se neno, imam 26 godina od svoje 16-te sam audiofil, DIY me uvijek privlačio jer znam da mogu bolje od tvornice! :D Moram napomenuti da diy iskustva imam u zvučnicima relativno mnogo ali mi je diy pojačala špansko selo. Ali i to če se uskoro promjeniti bua ha ha ha ha!
Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!
Ludov

PostPostao/la harkonen » 30 lis 2011, 15:21

Dobro došao Ludov. Pratili smo tvoj nedavni projekt (LBBTE), a i usrećio bi nas da ukratko
(ili poduže još bolje) digneš ovdje proces DIY-arenja tih zanimljivih kutija....
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 30 lis 2011, 15:50

Ludov je napisao/la:Pozdrav ljudovi!
DIY me uvijek privlačio jer znam da mogu bolje od tvornice!

Tako se govori :D i ovdi si na pravom mistu. Dobrodosal
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la tubeman » 30 lis 2011, 16:05

:waver:
tubeman

PostPostao/la Sandokan » 01 stu 2011, 19:53

Pozdrav svima.
Mjerkam ovaj forum već neko vrijeme i hoću-neću, sve vodi k tome da se i sam
registriram. Kako nemam iskustva u ovim forumskim stvarima, kod mene će stvari ići laganije,
da se probam snaći u ovom svijetu.
Inače sam iz Podravine, imam farmu s 320 krava i 500ha zemlje i vjerujte, posla s tim preko glave.
No, po zimi se sve smiri i nađe se navečer vremena i za opustiti se, odnosno uživati u glazbi i audio elektronici.
Tako ću i ja biti aktivniji ovdje u hladnija vremena, a manje prisutan na forumu ljeti.
Kad smo kod glazbe i slušaone, problem mi je malo što je prevelika (85m2) i prilično visoka (3,5m)
te je teško to napuniti zvukom. Još uvijek mi je ljubav gramofonska ploča na TransRotorovom Gravito TMD-u,
dok je amplifikacija isključivo lampa, imam nešto tvorničkih stvari (McIntosh i Lamm) , ali najdraži su mi moji uradci,
PP sa 2 para 300B po kanalu (40W) i phono preamp sa 6n23p koji mi je konstruirao jedan, koliko vidim,
tu stari forumaš i i koji mi bolje svira od raznih navikanih i razvikanih preampa.
To inače svira na starim Altec Lansing Legacy A7 zvučnicima, i poslije puno raznih testiranja i nagovaranja
od prijatelja da si uzmem nešto novije, ništa još nije dostiglo starog Alteca, tako da sam za sada odustao od traženja.
A što DIY? Pa, recimo da planiram napraviti ove zime i jedan jači SET, a koliko vidim zanimljiva je priča
ova ruska GM70 lampa.
Toliko za sad.
Sandokan

PostPostao/la admin » 01 stu 2011, 20:09

Dobrodosao!
admin
Site Admin

PostPostao/la Dean » 01 stu 2011, 20:16

Lako je tebi... prodaš kravu i kupiš par 300B i trafiće.... :mrgreen:

Pozdrav...i dobrodošao... :alright:
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » 01 stu 2011, 21:00

Dobrodošao na forum. Vidim da je cijevni odjel dobio još jednog člana,a također i ljubitelja starih stvari. :D
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la sstrsat » 01 stu 2011, 21:38

Sandokan je napisao/la:A što DIY? Pa, recimo da planiram napraviti ove zime i jedan jači SET, a koliko vidim zanimljiva je priča
ova ruska GM70 lampa.

Pozdrav Sandokane i dobro dosal. Virujen da smo dobili jos jednoga ciji ce radovi bit prikazani na Triode Festivalu
Krepat ma ne molat
sstrsat

PrethodnaSljedeća

Natrag na Hrvatski DIY Audio

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.