zmajz je napisao/la:@harkonen
Odnosi se na dva komada zvučnika (jedan lijevi a drugi desni, iako sad neznam koji će biti koji)
156ice su klasika, na ulazu c3g i odma iza nje 156 u trijodi, trafo itd. Kao monoblokovi. dva komada, dakle, opet jedan lijevi, drugi desni itd...
Samo da to složim da lijepo izgleda kao moja slika u glavi, a ne da nešto sklepam bezveze. Nadam se da ću uspjeti to realizirati, imam sve potrebne djelove osim kutije i tu se oko tog dizajnerskog dijela najviše lomim.
To ce lipo delat, C3g je odlicna linearna driverica a sa faktorom pojacanja od oko 40 (u triodnom spoju) obecava da nece bit nekih problema za postic standardnu 1Veff ositljivost i ostvarit punu pobudu EL156 u triodnim spoju. O tome cemo vise u posebnoj temi koju ces virujen otvorit kad dojde vrime a zasad mi daj samo neke osnovne podatke. Ako san dobro shvatil kad si navel da imas sve dijelove onda pretpostavljan da su tu i mrezni i izlazni trafi pa mi samo navedi koliku primarnu impendanciju imas na trafima i sa kolikim naponom napajanja raspolazes.