Postao/la Deenon-xd » 15 lis 2011, 11:58
Pozdrav svim dobrim ljudima i ženama koji jedan dio svog života nadopunjuju slušanjem glazbe preko bilo čega i ostvaruju svoju kreativnost pomoću DIY ili uradi sam filozofije koja nam dušu našu audiofilsku liječi i kazuje nam da život ima smisla. Inače zovem se Goran iz Osijeka sam volim slušati sve i svašta što ima smisla ( techno-trance,chillout,newage,klasika,pop-rok,malo metala,elektro-pop,jazz,blues,rap,rege,vocal,etno pogotovo Afrika,Indija,Američki indijanci,Peru i sl. ) volim sebi i nekim mojim prijateljima pomalo pomoći kroz DIY uratke tako da se malo plati, a dobije jako puno, zatim tu se nađe malo vremena da se na 2,4kw i 600kg kutija sa 2,5kw ampa pogleda neki film u THX,DTS ili DD modu zvuka i zaokruži priča o hifi-ju. Što još volim pa malo retra ono da se nađe za dušu tu još spada gramofon, slušanje glazbe sa videorekordera i minidiska kao i kazetofona, tjuner kad u zimskim satima lemim ili prepravljam uređaje itako. Hvala harkonenu za sugestiju vezano za ovaj forum i veselim se druženju sa svima vama. Slika govori više od rijeći jedna od više postavki u sobi ( zavisi od raspoloženja ).
- Privitak/ci
-

- IMG_6807.JPG (67.17 KiB) Pogledano 7033 put/a.