Mislim da smo počeli previše komplicirati.
Ideja je bila složiti ON/OFF timer s PIC-om, pa smo se nakon toga sjetili ili što već da bi mogli napraviti i monitoring poradi same zaštite, pa smo se sjetili ovo, pa ono. Ukoliko je nešto veći problem, tj. ukoliko se zakomplicirava stvar s PIC-om što se tiče zaštite samog ampa, ja ću staviti 160mA osigurač i mir. Ovako i onako smo već ustanovili da ako će nešto, recimo to tako, poći po zlu, rijetko koja zaštita bude reagirala točno na vrijeme. Znači, mene osobno zanimaju samo čiste osnove s ovim PIC-om, bez kompliciranja. Uz to, nevezano za zaštitu, imat ću i analogne 100mA panel metre i još dodatne buksne za brzu provjeru s unimerom, kao i trimer za štelanje biasa.
Koliko mi je jasno, Edison je stavio 160mAF osigurač i dosada nije nikakvih problema imao. Nema smisla da si dodatno kompliciramo. No, ukoliko je to lako i usputno riješiti s PIC-om, onda može, no neka kompliciranja s AD konverzijom me ne interesiraju i slične điđa miđe s LCD ekranima i tak ... nula bodova. Mislim da sad bio podosta jasan po tom pitanju.
Evo još jedan update. Stigle "grdosije"

Ameri bome ne šparaju na kapacitetu. Svi elektroliti imaju 1140 - 1170uF, nazivni napon 500V. A evo i malog fejka okruženog bilderima