Monoblokovi za TRIODE festival-završna razmatranja sa RS1003

Re: Monoblokovi za TRIODE festival-početna razmatranja

PostPostao/la elvis » 08 svi 2012, 10:35

Backo je napisao/la:Bravo za trojac,kako ovaj ljudski,tako i ovaj izvođački(preamp,MB-i,B&W)Takvih druženja bi trebalo biti,puno više,te sličica s istog sa druženja i lipo sročenog teksta-opisa događaja s istih,kao što je to nekad bilo s nekih drugih foruma a to je budilo veliki interes i zanimaciju među audiofilskom populacijom!Nadam se da će se u takvom revialnom tonu i nastaviti,te neće stati samo na ovom.,bar u ovoj godini :lol: :clap:
Btw,ne znam čiji su B&W ali me čude kao takvi da su u Elvisa,pošto znam da nije baš naklonjen tvorničkim manufakturama,te da i u tom smijeru su mu draži Diy uratci istih! :?: ili se to promjenilo a i onaj visokotonac koliko se sjećam a metalni je,nikad kao takav nije bio drag Elvisu(znao je reći da mu oni zvuče metalno)Može pokoja rić i utisak događaja i od samod domaćina?Pozdrav! :P ;)

Bowesi su zapravo moj "B" sustav koji isključivo koristim za gledanje filmova. Namam 5.1 sustav, znači samo stereo. Grmi, buba, trese, lupa, vrišti, ali sve to je baš dobro kad gledam filmove he he he he . Ne volim baš previše Bowerse kada je hi-fi tj. slušanje glazbe u pitanju, no daleko od toga da su to loši zvučnici. Ja sam se navikao na nekakve druge karaktere zvuka koje uglavnom daju FR-ovi, tako da ne mogu biti 100% objektivan kada se ocjenjuje klasičan više stazni zvučnik. E da, metalni visokotonac koji spominješ bi najradije zamijenio... ajme ubi me majku mu njegovu.... . Ja bi takve visokotonce dekretom zabranio ! Ne možeš pobjeći od toga pa to ti je ... čak ih imam i u Eposima... užas !
elvis

PostPostao/la Roko » 08 svi 2012, 10:35

elvis je napisao/la: ja zapravo čitavo večer nisam sjeo u sredinu, tako da nemam pojma :)

...fakat...jeo ga patak Davorine, pa mi smo domaćina skroz izgurali iz "sweet spota"...eh...tak ti je to kad se rivleš međ dva summo hrvača... :lol: ...OK, morao je netko i piće, hranu donosit i mijenjat CD-je :mrgreen:
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la davorin » 08 svi 2012, 10:54

Roko je napisao/la:
elvis je napisao/la: ja zapravo čitavo večer nisam sjeo u sredinu, tako da nemam pojma :)

...fakat...jeo ga patak Davorine, pa mi smo domaćina skroz izgurali iz "sweet spota"...eh...tak ti je to kad se rivleš međ dva summo hrvača... :lol: ...OK, morao je netko i piće, hranu donosit i mijenjat CD-je :mrgreen:

Morat ću hitno razgovarati sa Elvisom da smrtno-ozbiljno poradi na težini! Sa postojećim volumenom i kilažom nitko ga ne uzima za ozbiljno! :mrgreen: :lol:
(Iako je vrlo ozbiljan DIY-er! 8-))
davorin

PostPostao/la elvis » 08 svi 2012, 11:03

He he he he, a što je je, ja sam pero laka kategorija u odnosu na vas dvojcu, morao sam se zadovoljiti sa mrvicama zvuka okolo po sobi :)
elvis

Re: Monoblokovi za TRIODE festival-početna razmatranja sa RS

PostPostao/la Roko » 08 svi 2012, 11:06

...nakon izvjesnog vremena i ponešto uz pomoć pićenca, stvari su počele zgledat ovak:

slika
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la elvis » 08 svi 2012, 11:10

Da da, primjetio sam to izobličenje. Znači nisam bio jedini he he he he he.
elvis

PostPostao/la harkonen » 08 svi 2012, 11:11

Zanimljivo, i meni se znade tako što dogodit'. Ima to neko medicinsko ime, tremens neki?
:ugeek:
Privitak/ci
007-os.JPG
007-os.JPG (87.86 KiB) Pogledano 3733 put/a.
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la davorin » 08 svi 2012, 11:27

Da smo ostali još koji sat, siguran sam da sutradan susjedi ne bi Elvisa pozdravljali sa "DOBAR DAN", a pretpostavljam da bi i slika monoblokova težila ka:
Privitak/ci
Bez naslova 2.jpg
Bez naslova 2.jpg (812 bajt(ov)a) Pogledano 3721 put/a.
davorin

PostPostao/la Backo » 08 svi 2012, 11:40

elvis je napisao/la:
Backo je napisao/la:Bravo za trojac,kako ovaj ljudski,tako i ovaj izvođački(preamp,MB-i,B&W)Takvih druženja bi trebalo biti,puno više,te sličica s istog sa druženja i lipo sročenog teksta-opisa događaja s istih,kao što je to nekad bilo s nekih drugih foruma a to je budilo veliki interes i zanimaciju među audiofilskom populacijom!Nadam se da će se u takvom revialnom tonu i nastaviti,te neće stati samo na ovom.,bar u ovoj godini :lol: :clap:
Btw,ne znam čiji su B&W ali me čude kao takvi da su u Elvisa,pošto znam da nije baš naklonjen tvorničkim manufakturama,te da i u tom smijeru su mu draži Diy uratci istih! :?: ili se to promjenilo a i onaj visokotonac koliko se sjećam a metalni je,nikad kao takav nije bio drag Elvisu(znao je reći da mu oni zvuče metalno)Može pokoja rić i utisak događaja i od samod domaćina?Pozdrav! :P ;)

Bowesi su zapravo moj "B" sustav koji isključivo koristim za gledanje filmova. Namam 5.1 sustav, znači samo stereo. Grmi, buba, trese, lupa, vrišti, ali sve to je baš dobro kad gledam filmove he he he he . Ne volim baš previše Bowerse kada je hi-fi tj. slušanje glazbe u pitanju, no daleko od toga da su to loši zvučnici. Ja sam se navikao na nekakve druge karaktere zvuka koje uglavnom daju FR-ovi, tako da ne mogu biti 100% objektivan kada se ocjenjuje klasičan više stazni zvučnik. E da, metalni visokotonac koji spominješ bi najradije zamijenio... ajme ubi me majku mu njegovu.... . Ja bi takve visokotonce dekretom zabranio ! Ne možeš pobjeći od toga pa to ti je ... čak ih imam i u Eposima... užas !
...A što reći na ovo nego :hail: U potpunosti bi se složio s tobom a pogotovo sa ova dva tipa kutija koje koriste "takve metalne visokotonce"samo hvala Bogu što i u tome ima izuzetaka,malo ih je ali ih ima!Btw,trebao si čuti što je visokotonac od Dali Mentor 6 zvučnika,koji koristi meku i ribon visoke, :sick: a i Braun iz stare garde a također svila,a riže bolje nego britva. :lol: Btw,hvala na tvojim iskrenim utiscima, :thumbup: Nadam se da če biti prilike da i kod sebe čujem MB-e a ako bi moglo i zajedno s tvojim prekokrasnim preampom! :clap: :hail:
Backo

PostPostao/la zuzi » 08 svi 2012, 12:04

@Elvis
Možda ima rješenja za drečeče metalne visokotonce. Npr.
drvena horna.jpg
drvena horna.jpg (45.91 KiB) Pogledano 3701 put/a.

drvena horna I.jpg
drvena horna I.jpg (48.04 KiB) Pogledano 3701 put/a.
drvena horna II.jpg
drvena horna II.jpg (37.73 KiB) Pogledano 3701 put/a.
drvena horna II.jpg
drvena horna II.jpg (37.73 KiB) Pogledano 3701 put/a.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Cijevna tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.