Backo je napisao/la:Bravo za trojac,kako ovaj ljudski,tako i ovaj izvođački(preamp,MB-i,B&W)Takvih druženja bi trebalo biti,puno više,te sličica s istog sa druženja i lipo sročenog teksta-opisa događaja s istih,kao što je to nekad bilo s nekih drugih foruma a to je budilo veliki interes i zanimaciju među audiofilskom populacijom!Nadam se da će se u takvom revialnom tonu i nastaviti,te neće stati samo na ovom.,bar u ovoj godini![]()
![]()
Btw,ne znam čiji su B&W ali me čude kao takvi da su u Elvisa,pošto znam da nije baš naklonjen tvorničkim manufakturama,te da i u tom smijeru su mu draži Diy uratci istih!ili se to promjenilo a i onaj visokotonac koliko se sjećam a metalni je,nikad kao takav nije bio drag Elvisu(znao je reći da mu oni zvuče metalno)Može pokoja rić i utisak događaja i od samod domaćina?Pozdrav!
![]()
Bowesi su zapravo moj "B" sustav koji isključivo koristim za gledanje filmova. Namam 5.1 sustav, znači samo stereo. Grmi, buba, trese, lupa, vrišti, ali sve to je baš dobro kad gledam filmove he he he he . Ne volim baš previše Bowerse kada je hi-fi tj. slušanje glazbe u pitanju, no daleko od toga da su to loši zvučnici. Ja sam se navikao na nekakve druge karaktere zvuka koje uglavnom daju FR-ovi, tako da ne mogu biti 100% objektivan kada se ocjenjuje klasičan više stazni zvučnik. E da, metalni visokotonac koji spominješ bi najradije zamijenio... ajme ubi me majku mu njegovu.... . Ja bi takve visokotonce dekretom zabranio ! Ne možeš pobjeći od toga pa to ti je ... čak ih imam i u Eposima... užas !