TF2012 - lista smjestaja - majce

Re: TF2012 - lista smjestaja - majce

PostPostao/la davorin » 17 tra 2012, 22:41

Khadgar2007 je napisao/la:
davorin je napisao/la:
Khadgar2007 je napisao/la:Jao jao, pa koja gospoda mr. :ugeek:... :lol: Znači ja trebam izvući iz prašine stari JVC discman pa zaružiti malo sa Jefferson Airplaneom ili da ne budem tako staromodan i da se vidi kako pratim najnoviju modu i lajfstajl da donesem jedan mp3 player i nafilam ga sa 320kbps mp3cama jer ipak bitrate je bitrate. :lol:

Samo ukoliko nastupi Grace Slick uživo, ali izgledom i glasom iz 1968-me!

Eh da barem Davorine, a niti par slika koje sam vidio iz 80tih nisu loše. :D Večeras baš nešto gledam stvari na Youtubeu i nikako da se nauživam njezinog glasa. Naletio na jedan dobar komentar o tome: i want to have sex with her voice

Ima ima u mp3...muzika je bitna a ne na čemu se nalazi, iako da mi se dočepati kakve LPke ili koluta sa njima to bi bila čista p0rnjava. :mrgreen:

Samo to mi pada na pamet pri slušanju "Silver spoon"!
davorin

PostPostao/la elvis » 17 tra 2012, 23:27

POPIS SMJEŠTAJ I MAJICE - TF2012

1) sstrsat + bolja polovica: dolazak u petak prije rucka, odlazk u nedilju medju zadnjima. Stavit cu 2 puta 2 PP-a a ako san falil harkonen ima zadatak da to ispravi. Majce najmanje 4 XXXL

2) Khadgar2007:dolazak u petak prije ručka,odlazak u nedjelju navečer(tj. kada nas istjeraju). 1 osoba 2 PP-a(opaska za pp ista kao i gore). Maja komada 1 L

3) kaligula + grunf + brane: 1×3-krevetna, sin + cura: 1×2-krevetna, 2×5PP, 2×XL, 2×XXL, 1×XXXL (možda konfekciju naknadno ispravim). Dolazak u Petak oko ručka, odlazak u Nedjelju popodne

4) Schultz + the_bebe + sonny : 1x3-krevetna , 3xN ( dolazak u subotu oko ručka, odlazak u nedjelju, kada, samo zvijezde znaju ) - konfekcija XXXL + 2 x XL + S

5) Tom_hifi - Majica L muška i majica M ženska

6) Harkonen - od jutra do mraka, pa opet do jutra...... a majica, paaaa... S?

7) Bepone - samo majice.. 6 komada L, i 2 komada XL, 2 komada M

8) Roko - majica XXXL - 3Pansiona (tri osobe)

9) joe dalton - 1xPP, subota ujutro - nedjelja popodne, majca L

10) Tazz - Majica L

11) Zmajz - Majica XXXL comata: 2 (ako bude u više boja, onda različite boje)

12) s@ki - majca XL i M , moram još provjeriti konfekciju , prema sadašnjoj situaciji neću prespavat, budem se tačkao sim tam

13) Klokan - majica XL i XXXL - Ako budem dolazio majica je moja a smjestaj il ce bit kod prijatelja ili sam tamo sam jedan dan

14) Lest - 2 majice M, 1/1 soba,2 PP ( dolazim u petak pred večer )

15) Gamgee i Eko Eko - dvokrevetna soba, noćenje subota na nedjelju N, majce: 2 kom L ( jedna je za zikija ), 1 kom XL

16) Dean- XXXL 2 komada, L x 1, M x 1

17) Davorin - XXXL 2 komada(više boja) + 2 noćenja, jednokrevetna soba (najvjerojatnije dolazak u petak za ručak, a odlazak u nedjelju popodne)

18) Tubeman - XX(X)L 2 komada

19) Admin - XXL 1 komad, S 1 komad

20) Pamook - XXL 2 komada

21) NINO.S - XXL 1 kom 1puni pansion jednokrevetna (dolazak u subotu oko podne odlazak u nedelju među zadnjima)

22) MARINKO -M 1kom 1 puni pansion jednokrevetna (dolazak u sub. oko podne odlazak u ned. među zadnjima)

23) Criss - XXL 2kom

24) membrana -> majica L, komada 1

25) Edison - XXXL 2 kom., jednokrevetna, 2 puna pansiona, dolazim s Lestom u petak predvecer

26) fixxxer - majica L, 1 komad

27) Elvis, XL 1 kom, jedan krevet sasvim dovoljno za mene, 2 noćenja, dolazim sa Davorinom u petak i sigurno ću biti gladan i žedan.
elvis

PostPostao/la LesFaul » 17 tra 2012, 23:28

1) sstrsat + bolja polovica: dolazak u petak prije rucka, odlazk u nedilju medju zadnjima. Stavit cu 2 puta 2 PP-a a ako san falil harkonen ima zadatak da to ispravi. Majce najmanje 4 XXXL

2) Khadgar2007:dolazak u petak prije ručka,odlazak u nedjelju navečer(tj. kada nas istjeraju). 1 osoba 2 PP-a(opaska za pp ista kao i gore). Maja komada 1 L

3) kaligula + grunf + brane: 1×3-krevetna, sin + cura: 1×2-krevetna, 2×5PP, 2×XL, 2×XXL, 1×XXXL (možda konfekciju naknadno ispravim). Dolazak u Petak oko ručka, odlazak u Nedjelju popodne

4) Schultz + the_bebe + sonny : 1x3-krevetna , 3xN ( dolazak u subotu oko ručka, odlazak u nedjelju, kada, samo zvijezde znaju ) - konfekcija XXXL + 2 x XL + S

10) Tazz - Majica L

12) s@ki - majca XL i M , moram još provjeriti konfekciju , prema sadašnjoj situaciji neću prespavat, budem se tačkao sim tam

13) Klokan - majica XL i XXXL - Ako budem dolazio majica je moja a smjestaj il ce bit kod prijatelja ili sam tamo sam jedan dan

15) Gamgee i Eko Eko - dvokrevetna soba, noćenje subota na nedjelju N, majce: 2 kom L ( jedna je za zikija ), 1 kom XL

16) Dean- XXXL 2 komada, L x 1, M x 1

17) Davorin - XXXL 2 komada(više boja) + 2 noćenja, jednokrevetna soba (najvjerojatnije dolazak u petak za ručak, a odlazak u nedjelju popodne)

21) NINO.S - XXL 1 kom 1puni pansion jednokrevetna (dolazak u subotu oko podne odlazak u nedelju među zadnjima)

22) MARINKO -M 1kom 1 puni pansion jednokrevetna (dolazak u sub. oko podne odlazak u ned. među zadnjima)

23) Criss - XXL 2kom

25) Edison - XXXL 2 kom., jednokrevetna, 2 puna pansiona, dolazim s Lestom u petak predvecer

27) Elvis, XL 1 kom, jedan krevet sasvim dovoljno za mene, 2 noćenja, dolazim sa Davorinom u petak i sigurno ću biti gladan i žedan.

28) LesFaul - Majica L, 1 komad (ne budem nazocan, al' ocem maj'cu!)
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

PostPostao/la Edison » 17 tra 2012, 23:36

harkonen je napisao/la:u vinu nećemo oskudjevati, moram samo tu sitnicu oko imanja "vlastitih" zaliha provjeriti sa hotelom. Znamo kako smo se "snalazili" prošle godine! .-) Bit' će uvjeravanja direktora hotela..... Ima neko viška konjskih glava?! 8-)
:ugeek:

Ako ne dopusti unos vina, morat ce dopustiti unos tamne i svijetle tekucine za hladjenje velikih cijevi. Pa ne mozemo cijeli hotel dovoditi u opasnost zbog par litara rashladne tekucine... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la the_bebe » 18 tra 2012, 07:49

Edison je napisao/la:
harkonen je napisao/la:u vinu nećemo oskudjevati, moram samo tu sitnicu oko imanja "vlastitih" zaliha provjeriti sa hotelom. Znamo kako smo se "snalazili" prošle godine! .-) Bit' će uvjeravanja direktora hotela..... Ima neko viška konjskih glava?! 8-)

Ako ne dopusti unos vina, morat ce dopustiti unos tamne i svijetle tekucine za hladjenje velikih cijevi. Pa ne mozemo cijeli hotel dovoditi u opasnost zbog par litara rashladne tekucine... ;)

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: DOBRA...
Ja sam bogat čovek
the_bebe

PostPostao/la Klokan » 18 tra 2012, 16:08

Vi to i nekakvu pijanku dogovarate ili vam samo muzika bolje sjeda nakon par promila?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la Dean » 18 tra 2012, 18:17

10) Tazz - Majica L

16) Dean- XXXL 2 komada, L x 1, M x 1, Subota ujutro, nedelja popodne, (valjda 1x PP)

23) Criss - XXL 2kom

28) LesFaul - Majica L, 1 komad (ne budem nazocan, al' ocem maj'cu!)
Dean

PostPostao/la sonny » 18 tra 2012, 20:36

Klokan je napisao/la:Vi to i nekakvu pijanku dogovarate ili vam samo muzika bolje sjeda nakon par promila?

Nakon par promila obično ne znamo ni gdje je bend...
Ili pitamo policajce gdje je hotel...
Ili nam isti besplatno traže parking ( fritaja od tartufa negdje u Istri - znat' će Schultz )...
Možda i napravimo razmještaj namještaja u prostoriji u kojoj obitavamo...
Neki jedu i fikuse ( znat' će Schultz )...
Ponekad se neki voze i na segveju ( znat' će Schultz )...
Ponekad vidimo i leteće aute putem ( znat' će Schultz )...
Nekad smo znali slikavat' sekama i hostesama štiklice ( znat' će Schultz )...
Ponekad smo točali lučke u Stock ( znat' će Schultz )...

A ponekad se jednostavno onesvjestimo :D

Kao što se vidi iz priloženog, ima se staža... Hebate, isto tako se vidi i koliko sam toga prošao s dotičnima ( znat' će Schultz ) :D
Tako da je za očekivati svašta... A ovaj put imamo i Zokija sa sobom... Kuršlus totalni :D
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la harkonen » 18 tra 2012, 20:56

Jeste se cijepili? Ako niste, dajte. Pa opasni ste za okolinu!
I znat' će Schultz!
Pa jel' on vaš službeni kroničar??
Ili su nadležni organi zadužili istog i dotičnog gospodina da vam bude skrbnik?
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Dean » 18 tra 2012, 21:10

Koji Vam je taj Schultz? Jel to neko kodno ime za Cia-inog agenta? :lol:
Dean

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.