Postao/la Dean » 18 tra 2012, 18:17
POPIS SMJEŠTAJ I MAJICE - TF2012
1) sstrsat + bolja polovica: dolazak u petak prije rucka, odlazk u nedilju medju zadnjima. Stavit cu 2 puta 2 PP-a a ako san falil harkonen ima zadatak da to ispravi. Majce najmanje 4 XXXL
2) Khadgar2007:dolazak u petak prije ručka,odlazak u nedjelju navečer(tj. kada nas istjeraju). 1 osoba 2 PP-a(opaska za pp ista kao i gore). Maja komada 1 L
3) kaligula + grunf + brane: 1×3-krevetna, sin + cura: 1×2-krevetna, 2×5PP, 2×XL, 2×XXL, 1×XXXL (možda konfekciju naknadno ispravim). Dolazak u Petak oko ručka, odlazak u Nedjelju popodne
4) Schultz + the_bebe + sonny : 1x3-krevetna , 3xN ( dolazak u subotu oko ručka, odlazak u nedjelju, kada, samo zvijezde znaju ) - konfekcija XXXL + 2 x XL + S
5) Tom_hifi - Majica L muška i majica M ženska
6) Harkonen - od jutra do mraka, pa opet do jutra...... a majica, paaaa... S?
7) Bepone - samo majice.. 6 komada L, i 2 komada XL, 2 komada M
8) Roko - majica XXXL - 3Pansiona (tri osobe)
9) joe dalton - 1xPP, subota ujutro - nedjelja popodne, majca L
10) Tazz - Majica L
11) Zmajz - Majica XXXL comata: 2 (ako bude u više boja, onda različite boje)
12) s@ki - majca XL i M , moram još provjeriti konfekciju , prema sadašnjoj situaciji neću prespavat, budem se tačkao sim tam
13) Klokan - majica XL i XXXL - Ako budem dolazio majica je moja a smjestaj il ce bit kod prijatelja ili sam tamo sam jedan dan
14) Lest - 2 majice M, 1/1 soba,2 PP ( dolazim u petak pred večer )
15) Gamgee i Eko Eko - dvokrevetna soba, noćenje subota na nedjelju N, majce: 2 kom L ( jedna je za zikija ), 1 kom XL
16) Dean- XXXL 2 komada, L x 1, M x 1, Subota ujutro, nedelja popodne, (valjda 1x PP)
17) Davorin - XXXL 2 komada(više boja) + 2 noćenja, jednokrevetna soba (najvjerojatnije dolazak u petak za ručak, a odlazak u nedjelju popodne)
18) Tubeman - XX(X)L 2 komada
19) Admin - XXL 1 komad, S 1 komad
20) Pamook - XXL 2 komada
21) NINO.S - XXL 1 kom 1puni pansion jednokrevetna (dolazak u subotu oko podne odlazak u nedelju među zadnjima)
22) MARINKO -M 1kom 1 puni pansion jednokrevetna (dolazak u sub. oko podne odlazak u ned. među zadnjima)
23) Criss - XXL 2kom
24) membrana -> majica L, komada 1
25) Edison - XXXL 2 kom., jednokrevetna, 2 puna pansiona, dolazim s Lestom u petak predvecer
26) fixxxer - majica L, 1 komad
27) Elvis, XL 1 kom, jedan krevet sasvim dovoljno za mene, 2 noćenja, dolazim sa Davorinom u petak i sigurno ću biti gladan i žedan.
28) LesFaul - Majica L, 1 komad (ne budem nazocan, al' ocem maj'cu!)