Triode Festival 2012

Re: Triode Festival 2012

PostPostao/la alfa » 22 vel 2012, 21:57

Pa nije Dubrovnik u Meksiku. Visok, mršav s naočalama i vozi twinga.
alfa

PostPostao/la harkonen » 22 vel 2012, 22:11

Kako visok stane u Twinga? Onaj model sa RollBar krovom?
I još reci da je i plav i posumnjat' ću ..... Plav LesFaul, ne twingo.
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Dean » 22 vel 2012, 22:33

I jesi neki. TF 3 napominjem, 3 je samo jednom, a ovaj tvoj će se ionako razvesti.....(jednom)....
Dean

PostPostao/la bepone » 26 vel 2012, 11:14

evo jedne po mene losije vijeti, prisiljen sam brisat se sa liste, jer po trenutnoj , vjerojatno i konacnoj, listi smjena cijeli 5 mjesec sam na robijanju .. negdje kod trsa u njegovim morima.. nisam htio potvrdit dok ne bude definitivno, ali izgleda da ce ispast tako. mali OTLic se nadam da cu zavrsit i poslat ga po nekom na festival , puno je truda ulozeno nadam se da ce bit zgotovljen.. baren to..

POPIS SUDIONIKA TF2012:
1) sstrsat + bolja polovica + junior - podosta OTL, preamp i single driver bratije od lani + najmanje jedna nova konstrukcija u nastajanju, hibridni SE sa Vertical FETom u izlazu i sa cijevnim driverom / ulazom

2) harkonen - GM100? Nekaj još čudnije?

3) Khadgar - RIAA phono,gramofon Dual 1236A(refreshan ovaj put),možda kakav tube buffer i amplifikacija kao i prošle godine. Ako se naprave neki zvučnici i njih ću ponesti. Veliko možda ako naš utemeljitelj odobri ovo da ponesem svoju kvrgu 2x20W A klase sa mosfetom pa da vidim samo kako to funkcionira kada se pot odvrne malo jače jer do sada se to sluša na vrlo malim glasnoćama.

4) Ilimzn... s tko zna cime trenutno, puno se toga dogadja pa cu upisati u listu kada dodje vrijeme.

5) Edison - par cijevnih monoblokova i pretpojacalo, mozda jos stogod...

6) Dean - neko pojačalce sa zvučnicima i par gadgeta...

7) bepone- mozda VFET SE? ili 156 SE amp? tesko je rec..

8) joe dalton - headamp iz aktivne teme

9) Roko + bolja polovica + junior - ako bude sve po planu nosim GU81 eksperiment

10) Nino.s nesto cu dovuč

11) Lest - nosim po potrebi razne žnjore i CDP ( možda koju pasivu ak je se dočepam do tad )

12) tom_hifi - također razne žičurine, buffer, možda do onda bude i DAH-1 napravljen, ovisno o financijama

13) Zuzi - nešto što se žari i svira glazbu

14) xyrion - iskazujem namjeru dolaska, a za detalje ćemo vidit

15) admin - nosim mobitel za snimanje videa

16) S@ki nosi fotić I vjerojatno do tad dovršene Pass Aleph 5 i P1.7 te restauraciju jednog penzionera

17) Volta (TomislavZg)

18) Zmajz - 2 komada EL156 SE u trijodi, bar dva komata zvučnika sa ovalima u TQWL ili BIB konstrukciji, i ostali sitnež kako mi naiđe

19) Tubeman nosi nešto toplo (vruće svježe kiflice ili slance, ako ih uz put bude u Virju )

20) sonny - valjda će to tada biti gotov Mugen, vjerojatno i 6N6P preamp, može i Onkyo sa 6N6P

21) Eko Eko- aparatić za sluh s novim baterijama

22) Elvis - line preamp sa 6CS7 (za sada)

23) Deenon-XD - open baffle (bar jedan par) i štošta drugoga lijeposvirajućeg...

24) Kaligula - Future DAH-6P3S i PP+SE (nek' mi Alah pomogne )

25)dplav - Aleph 2 , cjevni preamp (ako stignem zavrsiti) , Visaton NoBox

26) Grunf - DAC PCM1702 tube output, možda DAC TDA1541 NOS tube output i najvjerovatnije pojačalo SE - SIPP amp s GU50

27) gamgee - uz malo sreće OB one

28) Gilhooley - Neki CD player + Cijevni amp 2 x 6 W SE sa 6N8S + 6CA7 (samogradnja od prije 7 godina). + Neke srebrne interkonekcijske žičurine koje ću tek isplesti. + Neke srebrne zvučničke žičetine koje imam, samo moram to sve ispopravljati jer je bezveze. + Tannoy Monitor Red 12'' u samogradnja kutijama.

29) fixxxer + bolja polovina - postoji dobra volja da se dodje, a da li je izvodljivo videcemo vremenom...[/quote]
bepone

PostPostao/la sstrsat » 26 vel 2012, 12:42

bepone je napisao/la:evo jedne po mene losije vijeti, prisiljen sam brisat se sa liste, jer po trenutnoj , vjerojatno i konacnoj, listi smjena cijeli 5 mjesec sam na robijanju .. negdje kod trsa u njegovim morima.. nisam htio potvrdit dok ne bude definitivno, ali izgleda da ce ispast tako. mali OTLic se nadam da cu zavrsit i poslat ga po nekom na festival , puno je truda ulozeno nadam se da ce bit zgotovljen.. baren to..

Ala ala, nemoj se jos skidat sa liste, mozda je ostala koja karta u rukavu :lol:

Ako nisi znal, Saipem ti za zenidbu odobrava tjedan dana (a u nekim slucajevima i dva) a ako je takva situacija da se moras ic zenit dok si na brodu, nima problema ni za avionske karte.

Pa stavimo stvari ovako. Ionako si se zatelebal ka mladi tovar :lol: tako da je zenidba sama po sebi sasvim realna opcija. A uvik na brodu mozes rec da se zbog nekih nepredvidjenih razloga to mora cin prije napravit. Recimo zbog neplanirane trudnoce :lol: koja uopce i ni nemoguca :lol: s obzirom koliko ces doc doma napaljen nakon ca dva miseca nisi vidil ne samo malicu nego ni nijedno zensko lice. :lol: :lol:
A kako je lipa nasa opcepoznato birokratski komplicirana onda ce ti proc i pricica da si jedino 12/05 mogal dobit termin za zenidbu

A va harkonenovim krajevima popi ne fali pa nece bit problem organizirat da nekoga od njih dopeljemo na TF da te upise. Dat cemo mu pol litre rakoje i risit stvar :lol: a nakon toga udaramo festu.

Ne zajebavan se, iako izgleda cudno Saipem u tim nekim stvarima zaista iskazuje i neocekivano veliko razumivanje prema svojim djelatnicima.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Roko » 26 vel 2012, 13:01

...taaako je, bravo trs, viš Bepo kako samograditelji sve do u detalje razrade... :D ...a uvik moremo napisat i koju hitnu liječničku ispričnicu ako zatriba ;)
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la bepone » 26 vel 2012, 13:26

ha ha zakon! dobro je znat!..nazalost ukrcavan se na brod na kraj 4 mj i do kraja 6 mj, mi je smjena..i bilo bi nerealno da me puste doma nakon 15 don, ali dobra fora he
bepone

PostPostao/la sstrsat » 26 vel 2012, 13:53

bepone je napisao/la:ha ha zakon! dobro je znat!..nazalost ukrcavan se na brod na kraj 4 mj i do kraja 6 mj, mi je smjena..i bilo bi nerealno da me puste doma nakon 15 don, ali dobra fora he

Na tjedan dana te uvik mogu pustit zbog takvih razloga, pogotovo ako brod nije u nekoj kriticnoj i bitnoj fazi operacija. A prema mojim informacijama ce taman otprilike u to vrime brod bit na putu do doka na Malti tako da se nista ni bitno ni hitno ne bi tribalo na njemu desavat.
Puno ljudi ni ne viruje da su na Saipemu moguce neke stvari dok se sami ne uvire u to :D A ima na Saipemu jos jedno sveto pravilo: Neces dobit nista ako sam ne pitas ali ako pitas i na firmi znaju da si im u poslu dobar onda ce ti nastojat udovoljit ako ikako mogu.
Tako da, viruj mi, isplati se barem pokusat razgovarat sa direktnim sefom. Ako ti on odobri takvu preraspodjelu nece niki od onih visih od njega osporit njegovu odluku. Jos imas 3 dana da nesto pokusas pa pozuri. Trkom :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Klokan » 01 ožu 2012, 21:30

I ja nadam se dolazim, bar 1 dan ako ne nagovorim roditelje da ostanem spavat kod frenda u Bjelovaru.

POPIS SUDIONIKA TF2012:
1) sstrsat + bolja polovica + junior - podosta OTL, preamp i single driver bratije od lani + najmanje jedna nova konstrukcija u nastajanju, hibridni SE sa Vertical FETom u izlazu i sa cijevnim driverom / ulazom

3) Khadgar - RIAA phono,gramofon Dual 1236A(refreshan ovaj put),možda kakav tube buffer i amplifikacija kao i prošle godine. Ako se naprave neki zvučnici i njih ću ponesti. Veliko možda ako naš utemeljitelj odobri ovo da ponesem svoju kvrgu 2x20W A klase sa mosfetom pa da vidim samo kako to funkcionira kada se pot odvrne malo jače jer do sada se to sluša na vrlo malim glasnoćama.

4) Ilimzn... s tko zna cime trenutno, puno se toga dogadja pa cu upisati u listu kada dodje vrijeme.

9) Roko + bolja polovica + junior - ako bude sve po planu nosim GU81 eksperiment

11) Lest - nosim po potrebi razne žnjore i CDP ( možda koju pasivu ak je se dočepam do tad )

12) tom_hifi - također razne žičurine, buffer, možda do onda bude i DAH-1 napravljen, ovisno o financijama

16) S@ki nosi fotić I vjerojatno do tad dovršene Pass Aleph 5 i P1.7 te restauraciju jednog penzionera

17) Volta (TomislavZg)

18) Zmajz - 2 komada EL156 SE u trijodi, bar dva komata zvučnika sa ovalima u TQWL ili BIB konstrukciji, i ostali sitnež kako mi naiđe

19) Tubeman nosi nešto toplo (vruće svježe kiflice ili slance, ako ih uz put bude u Virju )

20) sonny - valjda će to tada biti gotov Mugen, vjerojatno i 6N6P preamp, može i Onkyo sa 6N6P

23) Deenon-XD - open baffle (bar jedan par) i štošta drugoga lijeposvirajućeg...

26) Grunf - DAC PCM1702 tube output, možda DAC TDA1541 NOS tube output i najvjerovatnije pojačalo SE - SIPP amp s GU50

28) Gilhooley - Neki CD player + Cijevni amp 2 x 6 W SE sa 6N8S + 6CA7 (samogradnja od prije 7 godina). + Neke srebrne interkonekcijske žičurine koje ću tek isplesti. + Neke srebrne zvučničke žičetine koje imam, samo moram to sve ispopravljati jer je bezveze. + Tannoy Monitor Red 12'' u samogradnja kutijama.

29) fixxxer + bolja polovina - postoji dobra volja da se dodje, a da li je izvodljivo videcemo vremenom....

30) Klokan + roditelji (oni mozda) - EL 84 Gitarsko pojacalo (vjerovatno), EL 34 Single ended stereo amp (mozda), IN-8 tube clock (vrlo vjerovatno)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la tom_hifi » 01 ožu 2012, 22:25

Da dopunim što nosim na TF (pod brojem 12):

POPIS SUDIONIKA TF2012:

12) tom_hifi - DAH-1 Deluxe, Playstation 1 SCPH-1002 tviknut, žičurine .. buffer možda donesem tek toliko.

17) Volta (TomislavZg)

29) fixxxer + bolja polovina - postoji dobra volja da se dodje, a da li je izvodljivo videcemo vremenom....

30) Klokan + roditelji (oni mozda) - EL 84 Gitarsko pojacalo (vjerovatno), EL 34 Single ended stereo amp (mozda), IN-8 tube clock (vrlo vjerovatno)
tom_hifi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.