bepone je napisao/la:evo jedne po mene losije vijeti, prisiljen sam brisat se sa liste, jer po trenutnoj , vjerojatno i konacnoj, listi smjena cijeli 5 mjesec sam na robijanju .. negdje kod trsa u njegovim morima.. nisam htio potvrdit dok ne bude definitivno, ali izgleda da ce ispast tako. mali OTLic se nadam da cu zavrsit i poslat ga po nekom na festival , puno je truda ulozeno nadam se da ce bit zgotovljen.. baren to..
Ala ala, nemoj se jos skidat sa liste, mozda je ostala koja karta u rukavu
Ako nisi znal, Saipem ti za zenidbu odobrava tjedan dana (a u nekim slucajevima i dva) a ako je takva situacija da se moras ic zenit dok si na brodu, nima problema ni za avionske karte.
Pa stavimo stvari ovako. Ionako si se zatelebal ka mladi tovar

tako da je zenidba sama po sebi sasvim realna opcija. A uvik na brodu mozes rec da se zbog nekih nepredvidjenih razloga to mora cin prije napravit. Recimo zbog neplanirane trudnoce

koja uopce i ni nemoguca

s obzirom koliko ces doc doma napaljen nakon ca dva miseca nisi vidil ne samo malicu nego ni nijedno zensko lice.
A kako je lipa nasa opcepoznato birokratski komplicirana onda ce ti proc i pricica da si jedino 12/05 mogal dobit termin za zenidbu
A va harkonenovim krajevima popi ne fali pa nece bit problem organizirat da nekoga od njih dopeljemo na TF da te upise. Dat cemo mu pol litre rakoje i risit stvar

a nakon toga udaramo festu.
Ne zajebavan se, iako izgleda cudno Saipem u tim nekim stvarima zaista iskazuje i neocekivano veliko razumivanje prema svojim djelatnicima.