Dean je napisao/la:Ma nije to ništa.. Za usporedbu; Ilimzn je visok oko 2 metra, a sstrs kad se naljuti 2i30 i malo je širi, al da je dobričina !!
Stan malo Deane, skoro si me proglasil da san vislji od onog sjevernokorejskog orjentira

Dean je napisao/la:Ma nije to ništa.. Za usporedbu; Ilimzn je visok oko 2 metra, a sstrs kad se naljuti 2i30 i malo je širi, al da je dobričina !!
sstrsat je napisao/la:A kad smo vec kod toga, nesto nam je i Vz ekipa pretiha
Ajde Varazdinci, pa necete valjda dozvolit da izgubite status najcijevnijeg grada u Hr. Taj status ste zasluzeno izborili pa zato ajd na sunce sa najvama projekata ili barem planova
sstrsat je napisao/la: Vz ekipa pretiha
Roko je napisao/la:...tiha voda brege dere
Roko je napisao/la:
...btw, a i bio bi red da se već jednom i pojaviš, a i onog "planinara" Zokija ćemo već natirat (privest) baš kao i Ivu, ove godine očekujem St-ekipu u punom sastavu
yoke je napisao/la:Roko je napisao/la:
...btw, a i bio bi red da se već jednom i pojaviš, a i onog "planinara" Zokija ćemo već natirat (privest) baš kao i Ivu, ove godine očekujem St-ekipu u punom sastavu
Mislim da nema sanse da se splitska ekipa pojavi bilo gdje sto je dalje od splitske rive
Evo vidim na vjestima da su izglasali/uveli "snjezni dan"
Kao ako padne snijeg u splitu,zaposlenici javne uprave ne moraju doc na posao!!!
wtf
nakon sto osjetimo "snjezni dan" pocet cemo se zalagati za "suncani dan", jer kako izac na cestu i doc do posla ako nam sunce tuce u oci
Najjaci grad na svitu !!!
yoke je napisao/la:Hahaha..da
Kao da nije dovoljno igrati po buri
Mate je napisao/la:a u p.m.
a ja se čudim odakle ove male balote što se kupe u mojoj vali ......cccc
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.