Triode Festival 2012

Re: Triode Festival 2012

PostPostao/la sstrsat » 01 vel 2012, 13:28

Dean je napisao/la:Ma nije to ništa.. Za usporedbu; Ilimzn je visok oko 2 metra, a sstrs kad se naljuti 2i30 i malo je širi :lol: , al da je dobričina !! :hail:

Stan malo Deane, skoro si me proglasil da san vislji od onog sjevernokorejskog orjentira :lol: koji je valjda sluzil ka putokaz dok su zakapali poglavicu
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la admin » 01 vel 2012, 13:52

sstrsat je napisao/la:A kad smo vec kod toga, nesto nam je i Vz ekipa pretiha
Ajde Varazdinci, pa necete valjda dozvolit da izgubite status najcijevnijeg grada u Hr. Taj status ste zasluzeno izborili pa zato ajd na sunce sa najvama projekata ili barem planova :D

Varazdinci rade! :drill: :pint: :violin: :drill: :lol:
admin
Site Admin

PostPostao/la Roko » 01 vel 2012, 15:07

sstrsat je napisao/la: Vz ekipa pretiha
:D

...tiha voda brege dere ;)
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la sstrsat » 01 vel 2012, 16:21

Roko je napisao/la:...tiha voda brege dere ;)

Ma ne sumnjan da ce se Varazdinci pojavit sa puno novih radova ali bi bilo lipo znat ca se kuha :D
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la yoke » 01 vel 2012, 20:16

Roko je napisao/la:
...btw, a i bio bi red da se već jednom i pojaviš, a i onog "planinara" Zokija ćemo već natirat (privest) baš kao i Ivu ;), ove godine očekujem St-ekipu u punom sastavu ;)

Mislim da nema sanse da se splitska ekipa pojavi bilo gdje sto je dalje od splitske rive :)

Evo vidim na vjestima da su izglasali/uveli "snjezni dan"
Kao ako padne snijeg u splitu,zaposlenici javne uprave ne moraju doc na posao!!!
wtf
nakon sto osjetimo "snjezni dan" pocet cemo se zalagati za "suncani dan", jer kako izac na cestu i doc do posla ako nam sunce tuce u oci :)

Najjaci grad na svitu !!!
yoke

PostPostao/la Roko » 01 vel 2012, 20:34

yoke je napisao/la:
Roko je napisao/la:
...btw, a i bio bi red da se već jednom i pojaviš, a i onog "planinara" Zokija ćemo već natirat (privest) baš kao i Ivu ;), ove godine očekujem St-ekipu u punom sastavu ;)

Mislim da nema sanse da se splitska ekipa pojavi bilo gdje sto je dalje od splitske rive :)

Evo vidim na vjestima da su izglasali/uveli "snjezni dan"
Kao ako padne snijeg u splitu,zaposlenici javne uprave ne moraju doc na posao!!!
wtf
nakon sto osjetimo "snjezni dan" pocet cemo se zalagati za "suncani dan", jer kako izac na cestu i doc do posla ako nam sunce tuce u oci :)

Najjaci grad na svitu !!!

...triba baci' picigin po snigu ;)
Roko

PostPostao/la yoke » 01 vel 2012, 20:43

Hahaha..da :)
Kao da nije dovoljno igrati po buri :D
yoke

PostPostao/la Mate » 01 vel 2012, 21:11

yoke je napisao/la:Hahaha..da :)
Kao da nije dovoljno igrati po buri :D

a u p.m.
a ja se čudim odakle ove male balote što se kupe u mojoj vali ......cccc :lol:
Mate

PostPostao/la Roko » 01 vel 2012, 22:22

Mate je napisao/la:a u p.m.
a ja se čudim odakle ove male balote što se kupe u mojoj vali ......cccc :lol:

...prejako serviraju...svaki mulac imitira Ivaniševića... :lol:
Roko

PostPostao/la fixxxer » 10 vel 2012, 22:02

1) sstrsat + bolja polovica + junior - podosta OTL, preamp i single driver bratije od lani + najmanje jedna nova konstrukcija u nastajanju, hibridni SE sa Vertical FETom u izlazu i sa cijevnim driverom / ulazom

2) harkonen - samo jednu sitnicu ovaj put - SE GM100. ....ali možda kasnije i updatiram listu i sa još čime.

3) Khadgar - RIAA phono,gramofon Dual 1236A(refreshan ovaj put),možda kakav tube buffer i amplifikacija kao i prošle godine. Ako se naprave neki zvučnici i njih ću ponesti. Veliko možda ako naš utemeljitelj odobri ovo da ponesem svoju kvrgu 2x20W A klase sa mosfetom pa da vidim samo kako to funkcionira kada se pot odvrne malo jače jer do sada se to sluša na vrlo malim glasnoćama.

4) Ilimzn... s tko zna cime trenutno, puno se toga dogadja pa cu upisati u listu kada dodje vrijeme.

5) Edison - par cijevnih monoblokova i pretpojacalo, mozda jos stogod...

6) Dean - neko pojačalce sa zvučnicima i par gadgeta...

7) LesFaul - par All DHT PSE monoblokova i hibridni headamp, mozda jos stogod (ako uspije stati u Twinga)..

8) bepone- mozda VFET SE? ili 156 SE amp? tesko je rec..

9) joe dalton - headamp iz aktivne teme

10) Roko + bolja polovica + junior - ako bude sve po planu nosim GU81 eksperiment

11) Nino.s nesto cu dovuč

12) Lest - nosim po potrebi razne žnjore i CDP ( možda koju pasivu ak je se dočepam do tad )

13) tom_hifi - također razne žičurine, buffer, možda do onda bude i DAH-1 napravljen, ovisno o financijama

14) Zuzi - nešto što se žari i svira glazbu

15) xyrion - iskazujem namjeru dolaska, a za detalje ćemo vidit

16) admin - nosim mobitel za snimanje videa

17) S@ki nosi fotić I vjerojatno do tad dovršene Pass Aleph 5 i P1.7 te restauraciju jednog penzionera

18) Volta (TomislavZg)

19) Zmajz - 2 komada EL156 SE u trijodi, bar dva komata zvučnika sa ovalima u TQWL ili BIB konstrukciji, i ostali sitnež kako mi naiđe

20) Tubeman nosi nešto toplo (vruće svježe kiflice ili slance, ako ih uz put bude u Virju )

21) sonny - valjda će to tada biti gotov Mugen, vjerojatno i 6N6P preamp, može i Onkyo sa 6N6P

22) Eko Eko- aparatić za sluh s novim baterijama

23) Elvis - line preamp sa 6CS7 (za sada)

24) Deenon-XD - open baffle (bar jedan par) i štošta drugoga lijeposvirajućeg...

25) Kaligula - Future DAH-6P3S i PP+SE (nek' mi Alah pomogne )

26)dplav - Aleph 2 , cjevni preamp (ako stignem zavrsiti) , Visaton NoBox

27) Grunf - DAC PCM1702 tube output, možda DAC TDA1541 NOS tube output i najvjerovatnije pojačalo SE - SIPP amp s GU50

28) gamgee - uz malo sreće OB one

29) Gilhooley - Neki CD player + Cijevni amp 2 x 6 W SE sa 6N8S + 6CA7 (samogradnja od prije 7 godina). + Neke srebrne interkonekcijske žičurine koje ću tek isplesti. + Neke srebrne zvučničke žičetine koje imam, samo moram to sve ispopravljati jer je bezveze. + Tannoy Monitor Red 12'' u samogradnja kutijama.

30) fixxxer + bolja polovina - postoji dobra volja da se dodje, a da li je izvodljivo videcemo vremenom...
fixxxer

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.