Ne sumnjam u to da ste mi htjeli skrenut pažnju i hvala vam, ali tko će mi sad Harkonena vratit natrag...

S druge strane javit ću vam što se dogodilo s pojačalom i da li su Tannoy Westminsteri izdržali...
Gil
dadod je napisao/la:Zar je DIYaudio samo to da strpas tudji rad u kutiju. Za to bi bilo bolje otvoriti temu za rad s metalom i drvetom.
s@ki je napisao/la:
No djelomično se slažem s dadom, u smislu toga da bi OT trebao biti minimalan ili maskiran u "ozbiljnim" temama. S druge strane je itekako dobrodošao da bi se netko osjećao "domaće", a mislim da nam je svima tako ugodnije.
Na kraju krajeva, i sam sam jedan od pokretača, i admin na najvećem hrvatskom forumu vezanom uz autoakustiku pa znam što znači održavati red i atmosferu na forumu.
AL opet, nije li sve to sad tema za sebe ?
Edison je napisao/la:dadod je napisao/la:Zar je DIYaudio samo to da strpas tudji rad u kutiju. Za to bi bilo bolje otvoriti temu za rad s metalom i drvetom.
U redu je sto kazes, ali nisu svi konstruktori. A i konstruktori su poceli gledajuci tudje radove...
A DIYaudio = napravi sam audio uredjaj... nije nuzno da ga sam i konstruiras.
Ne bi bilo lose kad bi svi radili samo svoje konstrukcije, ali koliko nas je sposobnih za to?
Kad bi samo takvi sudjelovali, spao bi forum na 5-6 clanova...
A ni rad s metalom i drvetom nije bas za odbaciti. Nekima je teze napraviti kuciste, nego svu elektroniku...
Natrag na Tranzistorska tehnika
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.