Dean je napisao/la:Edison = partybreaker
Edison je napisao/la:Nisam osobno zainteresiran za taj DAC, ali autor za to slozeno i istestirano trazi 75$, oko 400 kn. Dok dizajnirate i napravite plocicu, kupite chipove i jos nesto sitnih dijelova, platite transport i ostalo, koliko ce vas ukupno doci? I jos nije ni slozeno, ni isprobano. Znam da nije u DIY duhu, ali nekad treba realno sagledati troskove. Ako su slicni, ne isplati se sam raditi. Jedino opravdanje je ako je nekome izazov da to sam izradi od nule...
joe dalton je napisao/la:To je samo DAC, bez napajanja i receivera. Inace cijena bi bilaok ali ja bi radije sve na istoj plocici. A i prilicnosam siguran da Wolfson svira bolje od 1543 . Svaka cast 1543 ali cini mi se da je.tehbika ipak napredovala + tu je podrska za hi-res formate
Edison je napisao/la:joe dalton je napisao/la:To je samo DAC, bez napajanja i receivera. Inace cijena bi bilaok ali ja bi radije sve na istoj plocici. A i prilicnosam siguran da Wolfson svira bolje od 1543 . Svaka cast 1543 ali cini mi se da je.tehbika ipak napredovala + tu je podrska za hi-res formate
Jasno.
Mozda bi trebalo vidjeti sto ilimzn planira s onim svojim DAC-om. Slusali smo ga u Sheratonu i u Umagu, i jako dobro je to sviralo. Ne bi bilo lose da se to komercijalizira, ili mozda da ide u kit formi, no ilimzn treba o tome odluciti.
joe dalton je napisao/la:A cuj to je ipak pitanje za Ilimzna. A nemrem ga ja tjerat da objavi dizajn ili prodaje kitove. Pogotovo kad uzmes u obzir da je cca.2 puta veci od mene.
Ako se krene u projekt, nadam se da ce se i on ukljuciti sa pokojom konstruktivnom kritikom.
Natrag na Digitalni izvori zvuka
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.