Datum održavanja

Re: Datum održavanja

PostPostao/la Dacho » 16 ruj 2011, 20:50

Eh zao mi je sto cu propustiti druzenje, ne mogu na zalost zbog family obaveza. Ali budem navratio sljedeci tjedan do precednika da cujem izvjesce...
Nadam se da bu lipih zvarulja, puno ajvara I mladog vina:-)
Dacho

PostPostao/la zuzi » 16 ruj 2011, 22:47

Evo sustavi su prikopčani, probno slušanje obavljeno, nešto korčulanskog crnjaka popijeno, Predcednik potamanio dvadesetak malih kifli (very good to exelent) i show može početi.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PostPostao/la Khadgar2007 » 16 ruj 2011, 22:51

Da ja lagano krenem pa da budem dio cijelonoćnog dežurstva koje pretpostavljam pripalo Sveti? Nasnimao sam se par CDa pa uz tekuće komponente sigurno neće biti dosadno. hehe
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la zuzi » 16 ruj 2011, 22:59

Sveti je morao ići kontrolirati WAF ovu produkciju klipića kako bi sutra svježi došli na stol. Dežurstvo sam morao ukinuti jer je kućedomaćin navikao ići ranije u krevet a i crnjak je uzeo svoje. Nije to zagorski kiseliš, ovo odmah udara.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PostPostao/la joe dalton » 17 ruj 2011, 17:26

Decki,zao mi je, zaglavio sam na terenu citav tjedan i dosao doma tek jucer navecer. Obzirom da sam doma samo za vikend htio bi provesti nesto vremena sa obitelji. A i moram odraditi neke familiarne obaveze. Zelim vam svima ugodno druzenje.
joe dalton

PostPostao/la harkonen » 17 ruj 2011, 18:49

Ja promašio Žarula fest, otišao na kružnom toku sa autoputa ravno i pogodio Vidovec kraj Varaždina,
gdje se btw danas pripremala najveća sarma na svijetu - 1 km!
O kakvim onda žarulama pričamo? Znaju se prioriteti! :-)
Ovo je definitivno in. Uz crne fondove.... :lol:

Zeljarijada17092011zeljkohajdinjakcropix.jpg

No, šalu na stranu, ipak smo pogodili na Žarulu, domaćini su nas fino pogostili, napredak u
u dizajnu i zvuku se vidi. Čak i svježi pristupi reprodukciji zvuka, za što čovjek misli da je
više nemoguće, ali eto, iznenadi se. Predcedniče, svi vaši ljudi su zaslužili pohvale. Uz Vas naravno....
Vodilja ovogodišnje Žarule je, kulike se sjećam - bila šminka, pa moram reći da se i po tom pitanju
napredovalo.
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la tom_hifi » 17 ruj 2011, 19:04

Nisam ni ja mogao ostati dokraja, no, bilo je vrlo zanimljivih i, kako je harkonen rekao, svježih rješenja i sve u svemu bilo je odlično.
tom_hifi

PostPostao/la Qwerty » 17 ruj 2011, 20:07

Eto drug Admin se ne javlja na mob, očito je "druženje" uzelo svoj danak (hehe) i nastavit će se do dugo u noć ;-)
Ukratko, bilo je fine tehnike za posluhnut i pogledat a bogme i za uvrstit u vlastiti sistem. Sve pohvale organizatoru i izlagačima.
Qwerty

PostPostao/la tom_hifi » 17 ruj 2011, 20:37

Da, šteta što nisam mogao duže ostati (čitaj. dokraja), al sad doma nadoknađujem slušanjem svega sličnog, čak i istog što se tamo slušalo, da dobijem neku referencu :mrgreen: Moram priznati da zasad nisam razočaran :roll:
tom_hifi

PostPostao/la Edison » 17 ruj 2011, 21:25

harkonen je napisao/la:Ja promašio Žarula fest, otišao na kružnom toku sa autoputa ravno i pogodio Vidovec kraj Varaždina,
:ugeek:

Tako nepazljiv mogao si zavrsiti u Areni, gdje je danas bio predizborni skup HDZ-ovaca... ;)

A velis, bilo je dobro kod Zarulasa... :clap:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PrethodnaSljedeća

Natrag na Žarula fest

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.