Datum održavanja

Re: Datum održavanja

PostPostao/la zuzi » 12 ruj 2011, 21:16

Što se tiče dolaska na ŽF slobodno možete doći u tri ujutro jer je Predcednik naredio cijelonočno dežurstvo od petka na subotu sa kuhanim vinom i masnim kobasicama.
Dežurstvo prestaje oko 9 u subotu dolaskom Njega sa protvanom WAF ovih kolačotvorina a tu bi se trebao pojaviti i svetise sa klipićima. Kava se pije u krčmi prekoputa.
Žesta iz vlastitih izvora koju ćete ponijeti sa sobom (molim ne pretjerivati).
Oko četrnaest sati bi se trebao pojaviti zera sa livriranom poslugom koja nosi par plata. Iza četiri popodne se pale uređaji i sluša oko pola sata a nastavlja se sa klipićima i gemištima u blaženoj tišini sve do razlaza.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PostPostao/la Khadgar2007 » 12 ruj 2011, 21:22

nešto malo slušanja je na rasporedu? jel to zbog teme ovgodišnjeg Žarula festa; ušminkavanje i dotjerivanje, pa će sve vrijeme biti rezervirano za gledanje a malo za slušanje?
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la harkonen » 12 ruj 2011, 21:25

Ma daj, Khadgar, pa tebi je još do slušanja? Tak' ne budeš nikad audiofilski guru, pravi hifi macani
samo ovlaš posluhnu i znaju sve. A oni naj,naj,najveći ne trebaju ni slušati....
Tome treba stremiti.
Slušaj Glas Tišine. Ili pročitaj.
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la zuzi » 12 ruj 2011, 21:25

Ovih pola sata slušanja namijenjeno je ocijenjivanju high end komponente Drava sand. Demonstrator i glavni guru oko toga je kao što vam je poznato njeg.vel. admin himself..
zuzi

PostPostao/la harkonen » 12 ruj 2011, 21:27

Šit, a kada je točno demonstracija nabacivanja i zaribavanja zidova po galeriji?
Smijemo i mi malo?
Ma daaaj ...
harkonen

PostPostao/la Khadgar2007 » 12 ruj 2011, 21:32

Evo to sam ja radio prije mjesec dana pa imam iskustva u tome. Jest da sam išao na lo-fi rješenje sa dlet masom iz obija ali štednja je nema se love pa se pokušava sa malo love puno dobiti.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la zuzi » 12 ruj 2011, 21:32

Početnicima je namijenjena mala prostorija pored galerije u kojoj ordinira sin vlasnika galerije (do sada je napravio oko pet,šest cijevnih pojačala sa estetskim pretenzijama) a u kojoj bi Harkonen mogao naći oko dvije boce žive ako mu zatreba za proizvodnju živinih ispravljačica ili ako mu kad tad padne na pamet izrada kablova od žive. Odmah ga upozoravam da je najveći problem brtvljenje sa kontaktima za pojačalo.
zuzi

PostPostao/la harkonen » 12 ruj 2011, 21:57

Hmmm, živa? Kupim to. Fali mi još tri deci žive pa
je transmutacija obavljena..... Hiljadu mu Paracelsusa!
Što još nema kod Vas, od filozofa etičara u pritvoru do žive u bocama.
A i bolje da je živa , nego mrtva.
:ugeek:
harkonen

PostPostao/la zuzi » 12 ruj 2011, 22:00

Filozof etičar je vani uz jamčevinu,jedino neznam da li je novinar - glavni urednik lokalnih novina još unutra.
zuzi

PostPostao/la Dean » 12 ruj 2011, 22:04

Ja bum donesel špagu za zavjese da raširim pozornicu oko pola 4. Kak sam skužil to je pravo vrijeme za hajend :mrgreen:
Dean

PrethodnaSljedeća

Natrag na Žarula fest

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.