Old timer festival

Re: Old timer festival

PostPostao/la harkonen » 12 ruj 2011, 18:30

Pa dobro , jel to vintage festival ili što? Sad bi malo staro, ali bi mlade zvučnike. E,
odluči se.
Mi smo ljudi u godinama i 25 nam je malo premlado. 30 li ništa!
Dakle, ti organiziraš i rješavaš smještaj,klopu i hostese u Zadru? Onda može. :-)
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Dacho » 12 ruj 2011, 18:33

Backo je napisao/la:
Dacho je napisao/la:Mislim da bi bilo korektno da uređaji budu 30+ godina kao i u automobilizmu.
Trenutno imam u posjedu Philipsovo OTL pojačalce 9015 AG ali i ganjam neke pristojne vintage zvučnike za njega. Svakako će u sistemu biti i neki stari grem, još bi vidio koji...

A joj nije li to malo puno.Ja glasam za 25+ a nebi to stavljao u isti koš sa autima.Kad bi to uspoređivao sa satovima,koliko bi to onda bilo :?

Ma baš i nije, krajem 80tih je već neka druga filozofija uređaja a da ne govorimo da se prešlo lagano u konfekciju, ali ajde i o tome trebamo odlučiti. Kakva je uopće praksa vani što se tiče takve selekcije ili susreta?
Dacho

PostPostao/la Backo » 12 ruj 2011, 18:36

btw,sve što nema daljinski upravljač može uči u vintage :idea: :?:
Backo

PostPostao/la Backo » 12 ruj 2011, 18:38

harkonen je napisao/la:Pa dobro , jel to vintage festival ili što? Sad bi malo staro, ali bi mlade zvučnike. E,
odluči se.
Mi smo ljudi u godinama i 25 nam je malo premlado. 30 li ništa!
Dakle, ti organiziraš i rješavaš smještaj,klopu i hostese u Zadru? Onda može. :-)

Mašala,al može! Niš nije problem kad se hoće i ima volje :) ;)
Backo

PostPostao/la sstrsat » 12 ruj 2011, 18:40

Backo je napisao/la:
Dacho je napisao/la:A joj nije li to malo puno.Ja glasam za 25+ a nebi to stavljao u isti koš sa autima.Kad bi to uspoređivao sa satovima,koliko bi to onda bilo :?

Cak i 30 godina je mozda i premalo a ovo od 25 godina je apsolutno premlado da bi bilo vintage. Pa to su uredjaji iz sredine 80-ih godina kad je vec podosta njih imalo u sebi procesore i slicne stvarcice.

I koji crni vintage sa procesorima? :lol: :lol: Mozda na festivalu vintage kompjutera... :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Backo » 12 ruj 2011, 18:43

Dacho je napisao/la:
Backo je napisao/la:
Dacho je napisao/la:Mislim da bi bilo korektno da uređaji budu 30+ godina kao i u automobilizmu.
Trenutno imam u posjedu Philipsovo OTL pojačalce 9015 AG ali i ganjam neke pristojne vintage zvučnike za njega. Svakako će u sistemu biti i neki stari grem, još bi vidio koji...

A joj nije li to malo puno.Ja glasam za 25+ a nebi to stavljao u isti koš sa autima.Kad bi to uspoređivao sa satovima,koliko bi to onda bilo :?

Ma baš i nije, krajem 80tih je već neka druga filozofija uređaja a da ne govorimo da se prešlo lagano u konfekciju, ali ajde i o tome trebamo odlučiti. Kakva je uopće praksa vani što se tiče takve selekcije ili susreta?

E to bi trebalo vidit tj provjeriti,ja uopče ne znam za takvu ijednu van HR. :oops:
Backo

PostPostao/la Backo » 12 ruj 2011, 18:49

sstrsat je napisao/la:
Backo je napisao/la:
Dacho je napisao/la:A joj nije li to malo puno.Ja glasam za 25+ a nebi to stavljao u isti koš sa autima.Kad bi to uspoređivao sa satovima,koliko bi to onda bilo :?

Cak i 30 godina je mozda i premalo a ovo od 25 godina je apsolutno premlado da bi bilo vintage. Pa to su uredjaji iz sredine 80-ih godina kad je vec podosta njih imalo u sebi procesore i slicne stvarcice.

I koji crni vintage sa procesorima? :lol: :lol: Mozda na festivalu vintage kompjutera... :lol: :lol:

:cry: :-| Ajme meni :( a što da ja nosim,peglo iz "35 ili singericu ?
Backo

PostPostao/la zuzi » 12 ruj 2011, 18:50

Ja imam jednog mog vršnjaka ELAC Miraphon 120 (čitaj metuzalem) i rado bi sa radiomuseuma stavio sliku ali mi govori da neće staviti bmp. Hajde nek mi neko skine tog dedu i da mi objasni šta krivo radim da mi se stalno javlja taj,je li bmp. :mrgreen:
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PostPostao/la Backo » 12 ruj 2011, 18:54

Ilimzn upomoć a naši vintaži u šta to spada u mikrovalne pećnice starije generacije :cry: :lol:
Backo

PostPostao/la zuzi » 12 ruj 2011, 18:57

Ako je elak prestar evo jednog rasnog vintage uređaja, taj će svirati sa AKG PS8 na ŽF

dual 604.jpg
dual 604.jpg (10.25 KiB) Pogledano 9241 put/a.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Vintage festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.