odluči se.
Mi smo ljudi u godinama i 25 nam je malo premlado. 30 li ništa!
Dakle, ti organiziraš i rješavaš smještaj,klopu i hostese u Zadru? Onda može.

Backo je napisao/la:Dacho je napisao/la:Mislim da bi bilo korektno da uređaji budu 30+ godina kao i u automobilizmu.
Trenutno imam u posjedu Philipsovo OTL pojačalce 9015 AG ali i ganjam neke pristojne vintage zvučnike za njega. Svakako će u sistemu biti i neki stari grem, još bi vidio koji...
A joj nije li to malo puno.Ja glasam za 25+ a nebi to stavljao u isti koš sa autima.Kad bi to uspoređivao sa satovima,koliko bi to onda bilo
harkonen je napisao/la:Pa dobro , jel to vintage festival ili što? Sad bi malo staro, ali bi mlade zvučnike. E,
odluči se.
Mi smo ljudi u godinama i 25 nam je malo premlado. 30 li ništa!
Dakle, ti organiziraš i rješavaš smještaj,klopu i hostese u Zadru? Onda može.
Backo je napisao/la:Dacho je napisao/la:A joj nije li to malo puno.Ja glasam za 25+ a nebi to stavljao u isti koš sa autima.Kad bi to uspoređivao sa satovima,koliko bi to onda bilo
Dacho je napisao/la:Backo je napisao/la:Dacho je napisao/la:Mislim da bi bilo korektno da uređaji budu 30+ godina kao i u automobilizmu.
Trenutno imam u posjedu Philipsovo OTL pojačalce 9015 AG ali i ganjam neke pristojne vintage zvučnike za njega. Svakako će u sistemu biti i neki stari grem, još bi vidio koji...
A joj nije li to malo puno.Ja glasam za 25+ a nebi to stavljao u isti koš sa autima.Kad bi to uspoređivao sa satovima,koliko bi to onda bilo
Ma baš i nije, krajem 80tih je već neka druga filozofija uređaja a da ne govorimo da se prešlo lagano u konfekciju, ali ajde i o tome trebamo odlučiti. Kakva je uopće praksa vani što se tiče takve selekcije ili susreta?
sstrsat je napisao/la:Backo je napisao/la:Dacho je napisao/la:A joj nije li to malo puno.Ja glasam za 25+ a nebi to stavljao u isti koš sa autima.Kad bi to uspoređivao sa satovima,koliko bi to onda bilo
Cak i 30 godina je mozda i premalo a ovo od 25 godina je apsolutno premlado da bi bilo vintage. Pa to su uredjaji iz sredine 80-ih godina kad je vec podosta njih imalo u sebi procesore i slicne stvarcice.
I koji crni vintage sa procesorima?![]()
Mozda na festivalu vintage kompjutera...
![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.