Datum održavanja

Re: Datum održavanja

PostPostao/la tom_hifi » 04 ruj 2011, 22:58

Edison je napisao/la:
tom_hifi je napisao/la:Imam starije sorte, to je djedovina, sve naslijeđeno i u super je stanju. Ne kvari se, super vino, kiselina i šećer UVIJEK jednaki. Znači, ima svega miješanog. Taman ispada oko 600-700L godišnje.

"Taman" je zasticena robna marka Predcednikovih izlaznih transformatora. Sad ce ti on zaplijenit tih 600-700 litara... :lol:

:lol: Koji, lijevi ili desni izlazni trafići? :D Sve se možemo dogovoriti, on meni zaplijeni vino, a ja njemu nešto drugo :mrgreen:
tom_hifi

PostPostao/la Edison » 04 ruj 2011, 23:02

tom_hifi je napisao/la:
Edison je napisao/la:"Taman" je zasticena robna marka Predcednikovih izlaznih transformatora. Sad ce ti on zaplijenit tih 600-700 litara... :lol:

:lol: Koji, lijevi ili desni izlazni trafići? :D Sve se možemo dogovoriti, on meni zaplijeni vino, a ja njemu nešto drugo :mrgreen:

Mozda predcednicku lentu (ono kao miss Hrvatske), ne nosi je cesto... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la tom_hifi » 04 ruj 2011, 23:04

Ne privlači me baš to. Ipak mi je bolje popit gemištek nego lentu nosit :D Nek ju dofura na Žarula fest, da barem imamo uvid o čem se radi točno :mrgreen:
tom_hifi

PostPostao/la Khadgar2007 » 04 ruj 2011, 23:05

E sada bitno je itekako da li je lijevi ili desni trafo. Već je bilo o tome razgovora na forumu,O tome ovisi ama baš sve i trafo pri motanju mora biti tako motan da je jedan motan na lijevo a drugi na desno, i onda onaj motan nalijevo ide na desnu stranu pojačala a drugi na lijevu. :lol:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la zuzi » 04 ruj 2011, 23:14

Lenta se nosi samo u vrlo svečanim prilikama a fest je fešta i nemogu si dopustiti da umanjujem simboličku oznaku na tako ordinarnoj stvari.Koje su to svečane prilike mogu objasniti na licu mjesta u galeriji nakon što moj ideoliški isproba vino koje se nosi u moju čast.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PostPostao/la Khadgar2007 » 04 ruj 2011, 23:20

Vidim da Vi imate i kušače da ne bi netko kojim slučajem pokušao izvesti atentat na Precjednika, jel trebamo znati o još nekim mjerama opreza ili je to to?
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la zuzi » 04 ruj 2011, 23:30

O mjerama sigurnosti raspitaj se kod mojih sikjuritija, naravno pod uvjetom da ih tako opiješ svojim crnjakom da konačno ipak progovore. Ali ti ni onda, siguran sam neće reći sve. O tome da probaš par kV odmah ti velim da ni onda neće progovoriti.
zuzi

PostPostao/la Khadgar2007 » 04 ruj 2011, 23:36

A da nekog podmitim sa Zappom,Doorsima ili nečim sličnim, ili pak kombinacijom više sredstava. Recimo pije se vino dok se sluša Zappa a onda onako na prepad spojim na jednog od sikjuritija par kV ili pak da probam sa hipnozom koja je uzrokovona nekim od sljedećih "bijelih" sredstava:

Edit:
Ja mislim da ću ubrzo dobiti titulu "jutjuber diy foruma" :lol:
Khadgar2007

PostPostao/la zuzi » 04 ruj 2011, 23:44

Nemoj ti Predcednika loviti na sentiment (Bijela soba). To više ne pali, sad je predamnom velika odgovornost, nema romantike i cviljenja za lijepom mladosti.
zuzi

PostPostao/la joe dalton » 04 ruj 2011, 23:55

zuzi je napisao/la:Lenta se nosi samo u vrlo svečanim prilikama a fest je fešta i nemogu si dopustiti da umanjujem simboličku oznaku na tako ordinarnoj stvari.Koje su to svečane prilike mogu objasniti na licu mjesta u galeriji nakon što moj ideoliški isproba vino koje se nosi u moju čast.

Tako je. Šteta bi bila da se lenta zafleka z masnim prstima od odojka i pokapa z gemištom. :lol:
joe dalton

PrethodnaSljedeća

Natrag na Žarula fest

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.