Dogodilo se i to...

Gdje, kako, za koliko...

Dogodilo se i to...

PostPostao/la LesFaul » 25 kol 2011, 20:18

Eto, nakon skoro 5 godina, moje prvo lose iskustvo na Hrel... ovaj eBay-u. Kupio sam prije 2 tjedna par RCA 813 cevki i obje dosle danas s prekinutim filamentom. Nemam se sto zalit ikome jer je bilo jasno naznaceno da su "tubes untested". Daklem, legalno sam zajeban. Inace pisem da olaksam dusu, nista vise. A novacnik mi je ionako olaksan za parsto glodavaca, bolje da sam ih popio.... Ali neka sam ja pomogao Carini i proracunu! :cry:
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

Re: Dogodilo se i to...

PostPostao/la harkonen » 25 kol 2011, 20:32

Vidiš, ja prodavaču koji ih prodaje untested kažem da on sam ( ili ode do frenda sa unimerom) izmjeri otpor na pinovima tim i tim...Pa onda kad javi rezultate, ( a ne zna koliko treba biti i da li treba biti) već smo bliže ispravnosti. Ne garanitira to ništa, ali smo malkice mirniji. Ooooo i bez brige, napravi on to jer nije da baš ima kupaca za sve te lampe.
A sa ovima - ništa, imaš prve dvije lampe za izlog kad otvoriš na Stradunu prvi Dubrovnik Tube Gift Shop ...
Na 813-ci neka ti otisnu vizuru grada, zidine i par riječi i da vidiš trgovine. Još pobereš i subvencije za suvenir godine!
Dean ti pošalje i svoju bajaderu, samo ugravira na poklopac trafoa - Dubrovnik Weird Tube Amp i bussines počinje.
Imam i ja kandidata, bez brige......samo javi. :-)
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la LesFaul » 25 kol 2011, 20:49

Iako ni ta nije losa imam ja mozda po mene bolju ideju. Prodat cu ih na eBay-u kao untested!
LesFaul

PostPostao/la Edison » 25 kol 2011, 20:50

harkonen je napisao/la:imaš prve dvije lampe za izlog kad otvoriš na Stradunu prvi Dubrovnik Tube Gift Shop ...
Na 813-ci neka ti otisnu vizuru grada, zidine i par riječi i da vidiš trgovine. Još pobereš i subvencije za suvenir godine!
Dean ti pošalje i svoju bajaderu, samo ugravira na poklopac trafoa - Dubrovnik Weird Tube Amp i bussines počinje.

Mozda bi se po periferiji bajadere dale od komadica Coriana napraviti zidine i kule, na najvecoj kuli zastavica... pa da vidis tubastog suvenira... :lol:

LesFaul, sto reci? Desava se... :(
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la sstrsat » 25 kol 2011, 21:18

LesFaul je napisao/la:Ali neka sam ja pomogao Carini i proracunu! :cry:

Poljubit ce te jadranka :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Roko » 25 kol 2011, 21:30

LesFaul je napisao/la:Iako ni ta nije losa imam ja mozda po mene bolju ideju. Prodat cu ih na eBay-u kao untested!

A što ćeš, bad luck, i događa se prije ili kasnije svima. U svakom slučaju kontaktiraj prodavača i opiši mu problem, ponekad, bez obzira što je bilo naznačeno da su lampadine "untested" i vjerojatno deklarirane za prodaju "as is", prodavatelj bude imao sluha i refundira ti dio love (ili čak cijeli iznos bez shippinga). Meni se to ponekad znalo dogoditi sa nekim prodavateljima (amerikanci i europljani često, čak i rusi recimo dosta često, pa i kinezi i ostali dalekoistočnjaci). Ovo sa daljnjom prodajom (kao untested) ti nikako nebih preporučio (to čak ni u šali ne izgleda dobro), i to ne zbog drugih koje bi eventualno "usrećio", nego zbog sebe...
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la LesFaul » 25 kol 2011, 21:38

Roko je napisao/la:
LesFaul je napisao/la:Iako ni ta nije losa imam ja mozda po mene bolju ideju. Prodat cu ih na eBay-u kao untested!

A što ćeš, bad luck, i događa se prije ili kasnije svima. U svakom slučaju kontaktiraj prodavača i opiši mu problem, ponekad, bez obzira što je bilo naznačeno da su lampadine "untested" i vjerojatno deklarirane za prodaju "as is", prodavatelj bude imao sluha i refundira ti dio love (ili čak cijeli iznos bez shippinga). Meni se to ponekad znalo dogoditi sa nekim prodavateljima (amerikanci i europljani često, čak i rusi recimo dosta često, pa i kinezi i ostali dalekoistočnjaci). Ovo sa daljnjom prodajom (kao untested) ti nikako nebih preporučio (to čak ni u šali ne izgleda dobro), i to ne zbog drugih koje bi eventualno "usrećio", nego zbog sebe...

Ma to za prodaju je bilo bilo u "zaru" OT-a i naravno da nisam ozbiljno mislio! :mrgreen: Kontaktirao sam seller-a maloprije, refundirao je odmah dio love! Mike izgleda kao pristojan gospodin koji je prodavao nesto o cemu stvarno nema pojma (s obzirom na history). Kao sto napisah, bilo bi predivno za sitnu lovu ubost par 813-ica... Neki drugi put. Najvjerojatnije cu odmah uzet par novih kineskinja FU-13 i to je to.
LesFaul

Natrag na Nabava dijelova

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.