elvis je napisao/la:Rade,
Baš mi je bio gušt pročitati tvoj post, plus dobar feedback high-endista. Ako je procjena klase takva kakva je, e onda ja prezadovoljan

.
Što se tiče kablovanja direkt iz ampa, inženjerski je to vjerojatno najbolja moguća opcija, no u praktičnoj primjeni bi moglo biti problema.... no vjerujem da znaš kome ampovi idu i vjerujem da neće imati želje igrati se sa kablovinom, a kod BatoMM se i nemaju šta igrati ako si stavio RS paricu.
Na finiš kućišta namam primjedbi, a ja sam picajzla pa to daje na težini pohvale, a stolarija je također odrađena za 5. Baš sam te se neki dan spominjao da te nema na forumu, no ulet sa gotovim BatoMM te iskupljuje

Živija !!
pa bilo je baš interesantno biti tamo , jer su njih dvojica testirali Cambridge audio i Maranza , na foru ko ide bolje uz kutije ....i onda ja doneo Batto mm i njih dvojica razvukli usta od uva do uva .....kaže trgovac , vidiš ovo je pojačalo .
Inače referentno pojačalo je bilo amp koji je pre neku godinu u Milanu na ajend sajmu zajedno sa njih još par DOBRO svirajućih izdvojen na blind test gde je na kraju i pobedio .
Timbrika je gotovo ista , brzina takođe i jedino što ova verzija Batto mm malo ima scenu ne tako dobro fokusiranu . Većina će teško i otkriti da li je scena dobra ili nije jer su razlike ne toliko uočljive .
Problem koji ostalima može da bude je taj što pojačalo sa lošim kutijama ne može da iznese sav potencijal , mislim radi dobro ali ni blizu kako stvarno sa dobrim kutijama može .
Ovde je radio sa midbasom LIVE SQ 167 o kojem sam ja pisao i ovde ......u čudnoj konfiguraciji i sa još čudnijim visokotoncem koji radi od 7000 hz pa na dalje .
Kada bih ja sada publikovao odziv , pola bi popadalo u nesvest

a radi se o kutijama koje treba da budu korišćene kao mali studijski monitori iznad miksera .
Ja to vidim kao kompliment za Macolu , ali u jednom momentu je bilo rečeno i to da je konstruktor imao Live sq 167 u rukama verovatno i ne bi pravio pojačalo .
PS bar dok sam ja bio proban je test sa punim sinfonijskim orkestrom , fora jel hoće pojačalo da popusti ......
PS moja zamerka u svemu tome je bila što su njih dvojica bili oduševljeni sa bas područjem , tj kako je radila kombinacija kutije -pojačalo .....njihov komentar je bio da se radi o istinskom bas području koje je mnogo bolje od mnogih daleko daleko skupljih kutija ......ja sam rekao , ebao vas bas kada ga ja ne čujem , tj ima ga daleko manje nego što sam naučio .......kažu to nije ajend bas , to je bas isti kao uživo kada se odsvira ......ali ja i dalje mislim ebo ih bas