mikikg je napisao/la:Evo jedna moja fotka iz "spomenara" (12-22-2013), prva pokrenuta verzija SMD PCB V0.8
Napajanje bilo sa dva razlicita ispravljaca vezana redno, jedno od 5A drugo od 1A
To sve bilo na brzinu sklepano samo da se proveri da li je ispravna PCB kako bi izvestio ostale clanove foruma da mogu da krenu u akciju
Ma kako stoje stvari BatoMM radi šta god spojiš od napajanja. Evo i ja sam našao malo vremena pa zakačio toroide što mi ih dade Davorin. Mislim da je to 120w jezgea, nakon dioda i bulk konda imam 40V, a CT je izveden neovično precizno tj imam 2x19,99V na spojenom bato MMu. Na drugoj pločici je mrvicu lošije, tj. 19,96 i 19,98V, no to takađer smatram 100% kako treba. U zvuku naravno ne primjećujem nikakve ključne razlike u odnosu na prve trafoe na E jezgri. Snage je i dalje na pretek, potpino jednak karakter zvuka. Sada kada bi mogao proći sa ovako manjim trafoima možda ipak odradim dual mono u klasičnom obliku i dimenzijama kućišta. A vidjeti ću, ne žuri mi se, no ako tako bude to se da brzo skutijati. Onda idu opet ESL-i na red