44250 je napisao/la:...ti sunce (poljubim),pa i ovde se došlo na 37 strana...
kod pojačala ne postoje pravila osim - ili ti se dopada zvuk ili ti se ne dopada,ili ne ostavlja poseban utisak. svako treba poslušati pa procjeniti. sad kad se pokrenuo ovaj primjerak više ljudi će imati šansu da ga čuje i procjeni svako za sebe da li ga želi ili ne želi,a biće i jednih i drugih to je sigurno. sretno elvis,kad stignem volim da pogledam SVE što izlazi iz tvoje radionice jer smatram da si poseban lik sa originalnim idejama koje zrače jednostavnoću i estetski su TOP! malo je takvih ljudi,bar ja ih malo poznajem. veliki pozdrav i poštovanje!
Drago mi je da si prepoznao i da ti se sviđa jednsotavnost u mom pristupu u samogradnji različitih audio uređaja tj. njihovih sastavnica. Da bi diy-er mogao sam sastaviti kompletan uređaj bez ičije pomoći, ta jednostavnot u izvedbi je ključna. U svakom slučaju pohvala prija i dodatni je vjetar u leđa za buduće projekte, bilo da se radi o elektronici, zvučnicima, kućištima i inom vezanom za audio...

. Kada bi imao više vremena bio bi znatno produktivniji, no primarne obaveze ne dozvoljavaju previše sati u radionici, no važno je da se u glavi kuha svašta, pronaći će se već vremena i za nove projekte.
Pozz
e