NINO.S je napisao/la:Pass je od Sony-ja dobio hrpu samplova 2SJ18/2SK60. Osim testiranja i nekakvih ikemaba prototipova nikada nije napravio nista s njima, no godinama se u njegovim tekstovima provlace reference na VFET, kao idealni tranzistor za audio.....
NINO.S je napisao/la:........ Serijom slucajeva, cini se da ce mu se to i ostvariti, i imat ce vlastiti SIT da se igra s njime.
......
NINO.S je napisao/la:........
U zadnjem FW J2 koristi semisouth SJEP 170R550 a to je Jfet ima ga u farnelu
......
NINO.S je napisao/la:...
ZEN bi mogao vise reci jer su napravili clon
Zen Mod je napisao/la:Pass je od Sony-ja dobio hrpu samplova 2SJ18/2SK60. Osim testiranja i nekakvih ikebana prototipova nikada nije napravio nista s njima, no godinama se u njegovim tekstovima provlace reference na VFET, kao idealni tranzistor za audio.....
kupio ih je na e-bay-u , nije dobio samples ; zvanicno nije nista napravio s njima ( za ciju korist , kad su nenadjijum za pućanstvo) , sem toga sto ih je dobro proucio![]()
sstrsat je napisao/la:Pass-u triba u svakom slucaju pozelit sricu da sa vlastitim Vfetovima ostvari cim veci komercijalni uspjeh jer se tek u tom slucaju eventualno moze ocekivat da ce poneki primjerak bit nabavljiv. Ali zasad ne triba previse sanjat o tome a ako te njegove lipotice ikad i budu dostupne na trzistu cijena im sigurno nece bit bas privlacna
Zen Mod je napisao/la:ne znam koja kolicina mu je isporucena , ali je sigurna informacija da je ulozio sumu od 6 cifara u ceo poduhvat ;
dobro - pocetak 6-cifrenih iznosa , ne kraj
ilimzn je napisao/la:Jos davno dok smo o tome pricali mi je rekao da ih nece prodavati... doduse, tko zna, mozda je promijenio misljenje?
sstrsat je napisao/la:.....
Ma prican benastoce, tesko da ce itko od nas uspit dotaknut lemilicom njegove Vfetove.......
Zen Mod je napisao/la:
... sve mi se javlja da znam jednoga koji oce ........
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.