http://www.enjoythemusic.com/magazine/viewpoint/0115/CEA_And_JAS_Collaborate_On_Hi_Res_Audio_Promotion.htm
HRA product guidelines and performance requirements nije naivan...
Zanimljivo je kako SACD bar teoretski ispada iz igre ... "SACD and DSD 64 don't qualify because of the frequency range limitation... DSD 64 gets very noisy after about 23 kHz"
Za snimanje bi se trebali koristiti mikrofoni koji hvataju 40k, snimnajne, digitalno procesiranje je na minimum 96k-24 bita, a tako je i za D/A konverziju, pojačala bi trebala dohvaćati 40k što hoće reči da hrpa lampaša sa izlaznim trafom lagano ispada iz priče he he he he, ali i zvučnici bi trebali dohvaćati 40kHz, znači ja sam na dobrom putu sa ESL-ima he he he he... samo ne znam čime ću to izmjeriti ???

Eto na pragu smo nove HiFi ere. Mene osobno to iznimno raduje i nisam onaj koji će zabiti glavu u pijesak (čitaj Noj) i govoriti kako je sve što se tiče audio priče izmišljeno 1982. završno sa CDA formatom, no opet brine me tko će sve to moći pratiti. Uz malo DIY spretnosti možda ćemo moći stvoriti sve ove gore uvjete za reprodukciju koji će kako stoj stvari biti definicija Real HD Audio priče.....