Postao/la zuzi » 30 srp 2011, 16:24
Smisao igre je u igri samoj.
Gašo nemoraš stalno biti zamišljen, prepusti se igri.
Alternativa je skupljati novce i dati puno para za nešto što je drugi "smisleno zamislio" služeći se vrlo skupim igračkama u vrlo skupom okolišu (gluhe komore, B&K mikrofoni, drajveri po narudžbi i sl.)
A onda od tih "smisleno zamišljenih" projekata ostaju u povjesti ove muške igre za velike dečke jedno pet, šest "smislenih" a ostali nestaju još brže no što su se pojavili.
Inače od previše smišljanja i računanja zna se zamutiti pred očima i brojke tako zavodljivo obećavaju ili što je još gore odbijaju i samu pomisao da se nešto prikopča, zalemi zašvasa.
Ovaj moj sistemić za ljetni opušteni, nepretenciozni i dvadeset dana u godini radeći me potsjeća na onu priču sa analizom bumbara temeljem naših aerodinamičkih i inih znanja i računa, a taj je: BUMBAR NE MOŽE LETJETI.
Tako i ovo moje pojačalo sa zamisli EF12 Wermacht cijevima treba jedno 50 koma na primaru trafoa i tko bi se to mogao zaigrati i spojiti ga na 7 koma i to još iz starih prezrenih Ei Simfonija radio aprata.
I još nešto. Kako sam je već u dosta "godinama koje ne dozvojavaju igru" to sam se okružio mlađima sa zdravim ušima pa njima s vremena na vrijeme pustim to ili oni sami upale kad su na ljetovanju. I kartaju uz to i ne bune se. Stave neku razinu glasnoće i slušaju svoje. Eto tako.
Tebi preporučam da slobodno otvoriš svoju rubriku i možeš ju glatko nazvati "Za zamisliti se projekt" ili " Smisleni projekt" i samo slobodno i dalje proučavaj i analizraj rezultate prikopčanih recimo Mundorfa, Goertza i slične ezoterije na percepciju gitare Ante Gele i saksofona Vojkana Jocića.
Dobru zabavu ti želim i izvijesti nas o dosezima na gornjem planu.
Think pozitiv stay negativ