TDA je napisao/la:Dobar dan!
Da se predstavim. Ja sam TDA.
Par ljudi me već zna sa drugih foruma.
Pojačala pravim sa sebe i svoj merak a ujedno kao antistres terapiju od svakodnevnice.
Namerno sam u izabrao ovu temu sa svoj prvi post ovde zato što sam danas završio Bato MM Amp.
Moj je urađen sa pločicama V0.8 koje su i ujedno prva serija koja su urađena u SMD verziji.
Evo par sličica. Možda nekome posluže kao inspiracija.
Kutiju je radio Miodrag Lutovac, poznatiji kao Zero na drugim forumima.
Moja modifikacija je u tome što sam na gornjoj i donjoj poloči napravio proreze water jet mašinom.
Prednju tablu je on obrusio u diy izvedbi i preprskao providnim lakom.
TDA, imam jedan prijedlog, odnosno malu sugestiju za slijedeću samogradnju. Nastoj ulaze za lijevi i desni kanal što više približiti jedan drugome a ne ovako razmaknuto kao kod prethodnog. Na taj način se smanjuje polje u kojem tako veliki centralno postavljeni napajački trafo svojim rasipnim poljem inducira neku struju koju sigurno ne želiš da bude pojačana u pojačalu. Također iz istog razloga, dobro bi bilo i interkonekte međusobno preplesti u par blagih navoja prije nego dođu do samih ulaznih terminala (chincheva).

Detaljno objašnjenje možeš pročitati ovdje: viewtopic.php?f=21&t=914 , to je jedan izvrstan osvrt koji je Željko (ilimzn) još pred nekoliko godina postavio sa slikama i razradom problema. Vrijedi pažljivo pročitati.