Nisam siguran dali postupam ispravno, ali prvo da se predstavim; ja sam Dario i ovdje sam jer trebam vasu pomoc/savjete.
Imao sam u planu jednu samogradnju. Puhnulo mi je, pa ajde da nesto slozim u slobodno vrijeme.
Uglavnom, malo sam prckao po Visatonovim starim projektima i napravio sljedece; kutija 40l BR, bass tiw 200xs, srednji w100s, visoki se jos ceka, ali bit ce sc10n, nadam se. Bio sam po forumina i citao po nekoliko dana i jasno mi je da samogradnja zahtjeva puno vise taktike i iskustva. No medjutim ja sam (bilo ispravno ili ne) isao po svojem i nisam se zamarao proracunima. Na srecu sve je ispalo relativno dobro. Kutije 19mm iverica, srednji je zasticen sa kapicom, skretnica je radjena od strane prijatelja prije 7,8 god., nikakve podatke o njoj neznam. BR tuba je od visatona 19.24 (tu je najveci problem). Pojacalo malo, ali stvarno srcano, TEAC ah380s. E sad, cekam da netko odgovori da ne ispada da se svadjam sam sa sobom

Btw, jasno mi je da nista od toga nije po propisima, ali u kombinaciji s ovim pojacalom i valjda puno srece ispalo je i vise nego dobro.