Khadgar2007 je napisao/la:Tako je negdje i plan. Skinuo sam sve podatke za 1,1 verziju Salasavog shunta ali gledam da stavim neke koliko toliko normalne hladnjake, onaj poznanik iz nema a rekao sam mu da ne kupuje jer ne znam koliko će se grijati pa ćemo sada da eksperimentiramo. Pa rekoh da upitam Dadod koliko je on struje pustio jer su mu hladnjaci relativno mali.
Khadgar2007 je napisao/la:E super,to me zanimalo. Znam disipaciju CCSa i shunta tako da me zanimalo kolika je ovdje da mogu usporediti i vidjeti ča će mi pasati. Nemam čime izmjeriti kakav je salasov shunt pa tako kada ga napravim sumnjam da ću donijeti ikakve zaključke o njegovoj kvaliteti. Dobra je vijest i ta da kada naopokon počnem sa izradom b1 buffera sa mm i mc phonom i par dodataka neću trebati velike hladnjake jer je tamo struja potrošnje veoma mala i vjerujem da će hladnjaci koje si ti uspotrijebio biti sasvim dovoljni.
Khadgar2007 je napisao/la:bome lijepo to izgleda. Sviđa mi se logo.
Khadgar2007 je napisao/la:Pogledaj ovdje http://www.diyaudio.com.hr/viewtopic.php?f=21&t=1114 lakiranje je totalno out
Natrag na Tranzistorska tehnika
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.