Triode Festival 2013

Re: Triode Festival 2013

PostPostao/la audio kutak » 11 ožu 2013, 17:12

Roko je napisao/la:Pokupi Davora i Dachu u Sisku, podijelite troškove putovanja, na vas trojicu dođe vas sitno nešto ;)

misliš na Khadagara? pa njega nagovaram ali on kaže da bez 1000 krznenih nikud ne ide i gospon voli
hotelski smještaj? :mrgreen:

sramota me pitati, ali tko je Dacho? mislim da dotičnog gospona nisam upoznao.... :roll:

Kaligula je napisao/la: A još bliže je jedan stari dio grada di se isplati napraviti krug i uvaliti se na neko slobodno misto jer se tu ne naplaćuje.

to nam pokažeš kada dođemo? :mrgreen:
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la Kaligula » 11 ožu 2013, 17:19

audio kutak je napisao/la:
Kaligula je napisao/la: A još bliže je jedan stari dio grada di se isplati napraviti krug i uvaliti se na neko slobodno misto jer se tu ne naplaćuje.

to nam pokažeš kada dođemo? :mrgreen:

Obavezno. Netko će vas tu i sprovesti.

Subotom popodne i nedjeljom gradski parking je mukti!
Ništa ne radi šta ne znaš kako radi!
Kaligula

PostPostao/la Lest » 11 ožu 2013, 18:02

Kukulele koja strka oko parkinga,a ima li koji heliodrom,bit ce lakse doci helikopterom:))

Bidem se ja s Twingom na neko stablo uz rivu popeo;)
Lest

PostPostao/la Mate » 11 ožu 2013, 19:19

Da ja dolazim, dovukao bi ovo:
parking.JPG
parking.JPG (142.3 KiB) Pogledano 8587 put/a.

ode stane brat bratu, jedno........ 60 vozila.
Ali hebiga, ne dolazim.
Mate

PostPostao/la sonny » 11 ožu 2013, 19:24

To je ono sto ste radili za skandinavce ?
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la sstrsat » 11 ožu 2013, 19:29

Kaligula je napisao/la:PARKING

Vezano za paking, moram vam reći da je to problem, ali na izvjestan način rješiv. Gradski oci su zauzeli svaki kvadrat slobodne površine u centru grada i naplačuju 5Kn/h. Ima i mogučnost kupnje dnevne karte po 95Kn, ali je sve to preskupo. Gosti hotela imaju uz nadoplatu 40Kn/danu na raspolaganju mali hotelski parking, ali je on stvarno malen. Bit će vjerovatno po sistemu tko prvi njemu divojka. Gosti hostela nemaju mogučnost hostelskih parkinga. Isto tako i mogući gosti u privatnom smještaju. Pred hotelom Krka gdje će biti TF također je parking prostor u vlasništvu hotelijera, ali ga koriste njihovi zaposlenici. Rekli su mi da imaju tridesetak kartica za ulaz izlaz podijeljenih zaposlenicima, i da taj parking može primiti upravo toliko automobila. U pregovorima sam da mi daju jednu karticu da bi mogli nesmetano ulaziti izlaziti prilikom prenošenja opreme, ali ne i za trajno ostavljanje automobila. Od hotela prema jugu je dosta jeftin lučki parking udaljen niti 5 minuta hoda i mislim da ćete ga najradije koristiti (maram viditi cijenu). Svi hoteli i hosteli su u krugu 200 metara i sve se obavlja pješke, tako da vam automobili za vrijeme boravka ne trebaju. Osim tko želi u vijađ van Šibenika.

Ovo je jako veliki problem i tesko da moze bit rjesiv bez slobodnog pristupa svih ucesnika na parking hotela "Krka" (koji sad koriste njihovi djelatnici). Pustimo zasad na stranu cak i samu cijenu koja moze onima koji ne budu imali srice (a bojin se da ce to bit vecina) da najdu jeftiniji parking izac i preko 250 kuna za ta 3 dana po brzoj matematiki prema gore navedenim cijenama parkinga. Nimalo zanemarljivo u ova recesijska vrimena.
Cak i da to ne gledamo ostaje jako veliki problem istovara opreme. Svega jedna parking kartica (koju tek triba pokusat dobit) tu jako malo moze koristit. Da li itko razmislja da se tu radi o istovaru (i kasnijem utovaru) velikih i teskih komada opreme ka ca su cijevna pojacala i horn zvucnici. Takav istovat i prijenos teske opreme u salu zahtiva vrimena i nije mi uopce jasno kako bi to moglo glatko funkcionirat.
Da li mozda ljudi tribaju kruzit vozilima po gradu ili cekat na nekom drugom parkingu da ih se pozove da je eto stigal njihov red za istovar??

Na taj nacin istovar bi trajal u najbolju ruku satima. Satima oduzetim od onoga zbog cega se zapravo i nalazimo, prezentaciji vlastitih uradaka, okruglim stolovima itd.

Kad se krajem TF-a u Bjelovaru povel razgovor o organizaciji TF-a 2013 i kad je Kaligula izrazil zelju da to bude u Sibeniku, na moje pitanje da li lokacija koju ima u vidu odgovara svim potribama ucesnika dobil san odgovor da oko toga nima nikakvih problema. Naravno, nisan proviraval nego san isal na povjerenje i bez zadrske san se slozil da TF2013 bude u Sibeniku.
Medjutim, stvarnost je drukcija i kako se sada vidi problema itekako ima a ovo sa pristupom sali "jedan po jedan" je sve samo ne mali problem. Da se to znalo prilikom tog razgovora, ne bi se uopce ni raspravljalo o toj lokaciji nego bi se odma razmisljalo o nekoj drugoj.

E kad bi to bil jedini problem.

Kaligula je napisao/la:Evo ponude hotela. Stavljam vam je u cjelosti ćisto informativno. Slijedeći tjedan ćemo se upisivati za smještaj!

Poštovani gdine. Slavica,
Dostavljamo Vam ponudu za smještaj 40 osoba (20/2 soba) u hotelu JADRAN - Šibenik i najam sale u bivšem hotelu Krka od 17.-19.05. ili 24.-26.05.2013.

Cijena po osobi i danu u 1/2 sobi u hotelu JADRAN - Šibenik iznosi:
- za polupansion 265,00 kn
- za noćenje s doručkom 230,00 kn.
Doplata za 1/1 sobu +30%.

Doplata za svečanu večeru iznosi:
- 75,00 kn za osobe koje imaju polupansion
-150,00 kn za osobe koje imaju noćenje s doručkom ili nemaju smještaj.

Boravišna pristojba iznosi 7,00 kn po osobi dnevno.
Parking je uz doplatu i iznosi 40,00 kn po danu i automobilu.

Cijena najma sale u bivšem hotelu KRKA iznosi 1.000,00 kn dnevno.

Plaćanje: 50% po potvrdi
50% 7 dana prije dolaska ili na recepciji hotela.

U nadi da će Vam odgovarati naša ponuda, očekujemo Vašu potvrdu s točnim datumom.

Povr svega jos i salu sa tako ogranicenim pristupom vozila triba platit 1000 kuna po danu. Nazdravlje.
Osim vec samog po sebi kompliciranog pitanja kako raspodilit troskove toga medju ucesnicima (neki ce bit sva 3 dana a neki samo u subotu pa mi nikako ne izgleda pravedno da ti jednodnevni moraju jednako sudilovat u trosku) ostaje jos bolnija cinjenica da je taj iznos jako velik. Kako vec i sam pogled na listu ucesnika kaze da ce neki sve do zadnjeg dana kalkulirat sa dolaskom (Zagreb - svega trojica, Varazdin - nitko. Osijek - nitko), virovatno zbog ne bas malih putnih troskova, onda ih ova cijena moze samo dodatno destimulirat.
OK, iskustvo govori da ljudi na kraju ipak prebole putne troskove i dojdu ali isto tako govori da ce jako tesko prihvatit ovi trosak za salu.
Pogotovo ca svi znaju da su dosadasnji organizatori (Lest u Umagu i Harkonen u Bjelovaru) postavili vrlo visoke standarde i da nije nikakvo cjepidlacenje ocekivat da se ti standardi i dalje postuju. A medju tim standardima je mozda najvazniji upravo taj da se sala ne placa. I neka nitko ne pokusa tvrdit da se to ne moze postic, ako su njih dvojica to postigli u dva razlicita hotela onda se to itekako moze.

Da ne duzin, ova dva goruca problema (placanje sale i nesmetani pristup njezinom parkingu) se moraju pod svaku cijenu u najkracem roku, recimo dan ili dva, risit.
Valjda svatko moze vidit da ovo nisu sporedne nego izuzetno bitne stvari koje mogu cak dovest do toga da zbog veceg odustajanja ucesnika TF-a 2013 uopce ni ne bude. A to vece odustajanje nije ni najmanje imaginarna nego skroz realna opcija, novaca se ima koliko se ima i svaki takav trosak lako moze dovest do odustajanja ovoga ili onoga ucesnika.

Ponovit cu da trazim hitno rjesenje tih pitanja a ako ih se zbog bilo kojeg razloga ne risi onda triba pod hitno razmisljat o alternativnoj lokaciji.

TF je zamislje upravo zato da se sastajemo i druzimo uz glazbu sa nasih uradaka a ne da kruzimo gradom cekajuci red za istovar opreme ili da nas netko guli cijenama sale kojoj ne mozemo ni pristupit autima.

Razmislite......
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Kaligula » 11 ožu 2013, 19:58

@sstrsat, nitko od ljudi nije tražio nikakvu lovu za plačanje sale. To što se taj iznos vidno našao ovdje na forumu je iz razloga šta sam ponudu hotela copy paste preslika. Trošak sale je briga organizatora, a ne tvoja.
Svak će sebi birati smještaj i sam odlučiti di će parkirati automobil. Ima skupih, jeftinih i parkinga koji se ne naplaćuju. Svi će vrlo dobro biti upućeni u sve opcije.
Što se tiče utovara i istovara, parking pred hotelom je u stvari predvorje hotela sa rampom na ulazu. A istovremeno može ući i 10 ili 15 automobila sa opremom. Automobil može stati tik uz ulazna vrata u salu. Istovar i utovar će biti jednostavniji nego u Bjelovaru.
Kaligula

PostPostao/la yoke » 11 ožu 2013, 20:18

@sstrsat
sibenik je kao i svako drugo malo dalmatinsko mijesto gdje uvijek postoji problem parkinga
99% ulica u njemu su jednosmjerne
ali to nije nista nerjesivo...

cini mi se da sam procitao da je parking od subote popodne i nedjelju ne naplacuje.

ne znam dali je to i kroz sezonu, jer mi se cini da bi ja platio svaki put kad bi se parkirao na parking kod benzinske nasuprot hotela krka...na taj se parking uvijek parkiram kad dodjem u sibenik...to mi je najzgodnije

oko unosa opreme mislim da nema problema
vjerujem da ce svatko imati sluha i otvoriti rampu za unos opreme

ovako kroz maglu...ne mogu se sjetiti kad sam vidio da je taj parking ispred hotela pun...cak sam mislio da to i ne radi :mrgreen:
yoke

PostPostao/la sstrsat » 11 ožu 2013, 20:48

Kaligula je napisao/la:@sstrsat, nitko od ljudi nije tražio nikakvu lovu za plačanje sale. To što se taj iznos vidno našao ovdje na forumu je iz razloga šta sam ponudu hotela copy paste preslika. Trošak sale je briga organizatora, a ne tvoja.

E pa to je itekako moja briga. I ne samo moja nego svih ostalih ucesnika.
To pitanje triba bit rjeseno u najkracem mogucem roku.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Kaligula » 11 ožu 2013, 21:15

@sstrsat, ja te molim da staviš obavijest na slovenski i talijanski forum.
Kaligula

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.