Mene definitivno nema na TF-u. Danas sam malo uzeo od razrednice kalendar 5 mjeseca sa upisanim datumima sto se tice obaveza oko skole. 24. mi pada i maturalno vece, a da je vikend prije tad mi opet pada ludi dan i par dana partijanja/mamurluka tako da nema sanse da to izmanevriram niti uz najbolju volju a najveci problem je to sto sam ja daleko od Sibenika.
U svakom slucaju drago mi je da se sstrsatu izaslo u susret sa datumom i mogu reci da mi je jako zao sto me nece biti. Nadam se da sam nagodinu s vama

Evo micem se sa popisa.
1) sstrsat + bolja polovica - ca ce bit od opreme vidit ce se ali poneki novitet ce siguro bit
2) Dean - nešto će se sigurno naći.....
3) joe dalton
4) grunf + bolja polovica + mali grunfić -a nešto će se i zalemiti do tada
5) Roko + bolja polovica + junior - nadam se zgotovit neki od započetih projekata
6) tom_hifi + bolja polovica - nešto ćemo izmisliti
7) zbotic + nadam se nagovoriti još nekog od samograditelja
8) pamook +1 , ako zazivi DAC sa broskie CF-om, moguce jos nesto do tada, ponesem i nixie nek svijetli
9) Davorin
10)the_bebe - line array (projekt počinjem ubrzo)
11) Zmajz- OTL, OB, a ako ništa onda ću prezentirati samog sebe..
12) harkonen - (moj sretan broj, popunite ove između:-) )
13) elvis - Line Array (ako uspijem riješiti bass sekciju), babuška mono blokovi MK II, line preamp 13DR7 x4, TVC by Ferenc Lazar
14) nino.s - nešto ce mo dovuč
15) MARINKO - čuda neka
16) sonny
17 ) s@ki i polovica... smještaj osiguran. donjet će se nešto..majkemi
18) Master of disaster - netko mora na svoja pleća preuzeti i težak zadatak rušenja prosjeka
19) Schultz - Imao sam jednom Renault 21 Nevada pa rekoh, evo lijepog broja za tebe... (Nas troje - četvero dolazimo najvjerojatnije skupa.... tzv. Ri-Val)
20) Bepone i bolja polovica / Markaudio F.range + EL156 S.E.
21) yoke ... imam smjestaj ...
22) Bata Bane - Ako se sve bude kako treba, mozda iz Bg dodje jedan hereticki cevni amp...
23) Audio Kutak - dolazak subota i nedjelja - smještaj hostel, privatno, ako što dovršim - donesem
24) Lest - Nosim Cdp,razne znjore,moguce headamp i sluske.
25) Pinco
26) Fixer
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!