Spomenuti datum 24.05. bio je smišljen iz razloga da mi organizatori dokupimo malo vremena oko organizacije jer nam je pobiga prvi i drugi misec, a istina, nismo se još bili mrdnuli. Nakon šta sam istaka predviđeni datum, nastalo je negodovanje nekih koji su baš u tom terminu spriječeni. Pa to je normalno! Da je istaknut neki drugi datum, vjerovatno nekom drugom nebi odgovaralo. Možda je moj i grunfov put bio kriv, pa smo morali proboraviti s vama svima na forumu i unaprijed o tome porazgovarati, ali sad šta je tu je.
Jedan mali ustupak s naše strane organizatora je slijedeći:
Danas su rezervirana dva termina u hotelu Jadran u Šibeniku, zajedno sa sobama i svim salama. To su termini od 17.-19. i od 24.-26. mjeseca Svibnja. Jedan od ova dva termina bit će TF-2013. A koji, prepištam svima vama da se jednom dosta kratkom raspravom odlučite. Dobio sam rok do Ponedjeljka u jutro, kad moram hotelu dati odluku kad će biti TF.
Reka sam dosta kratkom raspravom misleći na kratak rok za odluku. Mislim da ćemo i @grunf i ja aktivno sudjelovati u odluci i da će nam ostale obveze to dopustiti.
Tokom sutrašnjeg dana obećali su mi gospoda hotelijeri da će mi poslati ponudu za cijene svih tipova smještaja i cijenu većere. Tokom sutra trebali bi doznati i ostale cijene hostela i privatnog smještaja, pa ćemo ovo naknadno prezentirati.
Za sad toliko.
Evo, rasprava oko datuma TF-a je otvorena, a zatvara se u Ponedjeljak u jutro!