evo par brzopoteznih od veceras (koliko sam uspio poslusat, klinci imaju jedinstvenu sposobnost unisono se nadglasnjavat sa svim izvorima zvuka oko sebe, i to sa zavidnim uspjehom... ne moram ni spominjat da se nisu ukazali niti blizu iz svoje sobe dok nisam krenuo u slusanje

)....
Brum je gotovo skroz nestao
kazem gotovo skroz jer se malo cuje "zujanje" kad je pojacalo na gotovo max polozaju pota... a kako je uticnica u koju je bio ukljucen bez uzemljenja, sutra slijedi proba sa "normalnim" utikacem i uticnicom, propisno uzemljenom.
zvuci vrlo, vrlo obecavajuce

, sirina pozornice me iznenadila (do sada gotovo nisam ni imao "pozornicu" zbog smjestaja zvucnika)... izuzetno sam zadovoljan, a jedino sto mi trenutno predstavlja problem je vrlo niska razina signala - ako pojacalo odvrnem na "3 sata" a na "5 sati" mu je max, moze se reci da je dovoljno glasno za normalno slusanje (inace tuner i drugi DAC obicno budu vise nego dovoljno glasni za normalno slusanje kada je pot na 11-12h)... postoji li nacin da se razina signala nekako "podigne" ili mi ne gine preamp? (preamp mi ne gine i tako i onako jer me kopa radit opet nesto, ali nisam mislio da cu ga bas morat radit, i ne tako brzo)...
sutra malo vise detalja, i probat cu vidjet sto s to malo zujanja sto se cuje... nasao sam u Kauflandu prikladnu posudu za oklapanje trafoa (nemagneticni materijal

), ali nisam htio uzimati prije nego se vise-manje srede veci problemi....

javim
....nemoj Sirogojno, ja ću....