Schultz je napisao/la:AAaarrrggggghhhhhhh..... Blasfemija.....!!!!
Pa nije to musaka....
Najbolje lignje su na tzv. padelicu.
Znači, direktno iz kante na jako zagrijanu tavicu u kojoj smo prije toga natočili malo domaćeg maslinovog ulja i dva režnja češnjaka...
E to je onda lignjos...
grunf je napisao/la:ajme Mate koje svetogrđe, reći da lignja smrdi ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
da ne valja kil sigurno ne bi bia 150kn (u mene, neznan koliko je na peškariji)
davorin je napisao/la:grunf je napisao/la:ajme Mate koje svetogrđe, reći da lignja smrdi ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Od 100 do 120!![]()
LesFaul je napisao/la:davorin je napisao/la:grunf je napisao/la:ajme Mate koje svetogrđe, reći da lignja smrdi ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Od 100 do 120!![]()
Samo kupi vecu kolicinu po toj cijeni, posalji meni, ja prodam lokalnim trovacima i dijelimo zaradu 50:50!
...porcija u restoranu! (~200g)davorin je napisao/la:Od 100 do 120
davorin je napisao/la:...porcija u restoranu! (~200g)davorin je napisao/la:Od 100 do 120![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.