Caffe bar

Re: Caffe bar

PostPostao/la Khadgar2007 » 18 sij 2013, 17:55

vjerojano nisi daleko od istine,ali volim lignje pa iz uzmem s vremena na vrijeme.Lijepo u vatrostalnu, pa red krumpira,red ligni,red krumpira i to je to.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Schultz » 18 sij 2013, 18:01

AAaarrrggggghhhhhhh..... Blasfemija.....!!!!

Pa nije to musaka....

Najbolje lignje su na tzv. padelicu.
Znači, direktno iz kante na jako zagrijanu tavicu u kojoj smo prije toga natočili malo domaćeg maslinovog ulja i dva režnja češnjaka...

E to je onda lignjos... :D
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Mate » 18 sij 2013, 18:06

U životu nisam to govno stavio u usta, jer me i sam smrad dok se spremaju sili na povraćanje.
Jedino zašto su dobre je kao ješka :lol:
Mate

PostPostao/la grunf » 18 sij 2013, 21:41

ajme Mate koje svetogrđe, reći da lignja smrdi ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

da ne valja kil sigurno ne bi bia 150kn (u mene, neznan koliko je na peškariji) :D
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la pamook » 18 sij 2013, 23:08

Schultz je napisao/la:AAaarrrggggghhhhhhh..... Blasfemija.....!!!!

Pa nije to musaka....

Najbolje lignje su na tzv. padelicu.
Znači, direktno iz kante na jako zagrijanu tavicu u kojoj smo prije toga natočili malo domaćeg maslinovog ulja i dva režnja češnjaka...

E to je onda lignjos... :D

eee, a onda supruga/majka udri u dreku da je cila kuhinja ispricana uljem u kombinaciji s vodom i ono malo crnila :D ... i jos se us@ere kad me vidi u vatrostalnom odijelu (da bi mogao bit pored tave) :lol: :lol:

na srecu, samo rijetki trenuci (iako svakako vrijede, podrzavam) :thumbup:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la davorin » 18 sij 2013, 23:47

grunf je napisao/la:ajme Mate koje svetogrđe, reći da lignja smrdi ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

da ne valja kil sigurno ne bi bia 150kn (u mene, neznan koliko je na peškariji) :D

Od 100 do 120! :lol: :lol:
davorin

PostPostao/la LesFaul » 18 sij 2013, 23:53

davorin je napisao/la:
grunf je napisao/la:ajme Mate koje svetogrđe, reći da lignja smrdi ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Samo kupi vecu kolicinu po toj cijeni, posalji meni, ja prodam lokalnim trovacima i dijelimo zaradu 50:50! :mrgreen:
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

PostPostao/la grunf » 18 sij 2013, 23:59

LesFaul je napisao/la:
davorin je napisao/la:

Samo kupi vecu kolicinu po toj cijeni, posalji meni, ja prodam lokalnim trovacima i dijelimo zaradu 50:50! :mrgreen:

eto i mene :D :D ,dobra cijena
grunf

PostPostao/la davorin » 19 sij 2013, 00:05

davorin je napisao/la:Od 100 do 120
...porcija u restoranu! (~200g) :lol: :)
davorin

PostPostao/la grunf » 19 sij 2013, 00:11

davorin je napisao/la:
davorin je napisao/la:Od 100 do 120
...porcija u restoranu! (~200g) :lol: :)

kad san bija mali pa bi zna često s starin ili tetkon otići na blitvenicu i ostati čitavu noć, doma se nije dolazilo bez 50 kila,veličina je bila dužina one plave plastike od mlika iz kesice :lol: ,e to su bile ljignje ,a ne ove danas od 20 deka,mada je nadavno plattila jedna za ručak od kil i dvadeset
grunf

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.