Ne znam jesam li ikad, prvenstveno radi svoje sigurnosti, krenuo autom s tolikom kolicinom snijega na autu... To mu padne na staklo, pa pokupi nekoga tko mu ide u susret

sonny je napisao/la:Takvom policija nazalost nece "zalijepit" kaznu...
Ne znam jesam li ikad, prvenstveno radi svoje sigurnosti, krenuo autom s tolikom kolicinom snijega na autu... To mu padne na staklo, pa pokupi nekoga tko mu ide u susretAl' njemu/njoj se nije dali cistiti/zurio se ili nesto trece... Grrrrrrr
Khadgar2007 je napisao/la:U sisku se znalo desiti da ti zalijepe kaznu i zbog toga ča si se dovezao u grad u očišćenom autu,parkirao ga dok si se muvao po gradu napada par cm, ti sjedneš a auto kreneš a ono sačekuša i paf kazna...
Khadgar2007 je napisao/la:A kji si mi ti, ja vidim bijelo i bez da palim teve, samo pogled naljevo i sve je bijelo a ja na toplom pijuckam neki crnjak(sa juga) nakon lignji ča sam imao za ručak.
Khadgar2007 je napisao/la:Mate, sumnjam da bi i u sipama koje bi kupio u Sisku dobio crnilo...inače kad god sam kupio lignje ne sjećam se da su imale crnila, pa tako umjesto crnila ja po crnom vinu, korisnije je ja mislim
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.