Caffe bar

Re: Caffe bar

PostPostao/la sonny » 14 sij 2013, 23:34

Takvom policija nazalost nece "zalijepit" kaznu...
Ne znam jesam li ikad, prvenstveno radi svoje sigurnosti, krenuo autom s tolikom kolicinom snijega na autu... To mu padne na staklo, pa pokupi nekoga tko mu ide u susret :( Al' njemu/njoj se nije dali cistiti/zurio se ili nesto trece... Grrrrrrr
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la Khadgar2007 » 14 sij 2013, 23:42

U sisku se znalo desiti da ti zalijepe kaznu i zbog toga ča si se dovezao u grad u očišćenom autu,parkirao ga dok si se muvao po gradu napada par cm, ti sjedneš a auto kreneš a ono sačekuša i paf kazna...
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Klokan » 14 sij 2013, 23:43

sonny je napisao/la:Takvom policija nazalost nece "zalijepit" kaznu...
Ne znam jesam li ikad, prvenstveno radi svoje sigurnosti, krenuo autom s tolikom kolicinom snijega na autu... To mu padne na staklo, pa pokupi nekoga tko mu ide u susret :( Al' njemu/njoj se nije dali cistiti/zurio se ili nesto trece... Grrrrrrr

Ma daj uzme metlu i samo ga zgura s krova. Ja sam jucer presao cjeli auto sa metlom a bilo je 2 cm cnjega i nisam se htio vozit a kamoli da vozim sa pola metra snjega.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la sonny » 14 sij 2013, 23:49

Khadgar2007 je napisao/la:U sisku se znalo desiti da ti zalijepe kaznu i zbog toga ča si se dovezao u grad u očišćenom autu,parkirao ga dok si se muvao po gradu napada par cm, ti sjedneš a auto kreneš a ono sačekuša i paf kazna...

Nisi cuo za zimsku opremu ?
Metlica, asovcic, malo pijeska i litra lozovace u bunkeru ?
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la Khadgar2007 » 14 sij 2013, 23:51

lozovača za promrzlog policajca,ha? :lol:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Mate » 18 sij 2013, 17:24

E u pisdu matherinhu, što je ovo bijelo na TVu. Kupijo novi TV četrdeset i tri cola, kad god idu neke slike iz ZG, like , gorja, sve je nešto blijedo, bijelo. Samo face razaznajem, i to samo oči, drugo sve bijelo.
Dočim, picing iz bačvica je sve normalno. Slika za pet+.

Ima neki gumb neki štelung za bijelo? Ili da vratim TV nazad ?

:lol:
Mate

PostPostao/la Khadgar2007 » 18 sij 2013, 17:33

A kji si mi ti, ja vidim bijelo i bez da palim teve, samo pogled naljevo i sve je bijelo a ja na toplom pijuckam neki crnjak(sa juga) nakon lignji ča sam imao za ručak.
Khadgar2007

PostPostao/la Mate » 18 sij 2013, 17:38

Khadgar2007 je napisao/la:A kji si mi ti, ja vidim bijelo i bez da palim teve, samo pogled naljevo i sve je bijelo a ja na toplom pijuckam neki crnjak(sa juga) nakon lignji ča sam imao za ručak.

!!?!?!?!?!
a ča su to lignjama odstranili črnilo?
Mate

PostPostao/la Khadgar2007 » 18 sij 2013, 17:49

Mate, sumnjam da bi i u sipama koje bi kupio u Sisku dobio crnilo...inače kad god sam kupio lignje ne sjećam se da su imale crnila, pa tako umjesto crnila ja po crnom vinu, korisnije je ja mislim :lol:
Khadgar2007

PostPostao/la davorin » 18 sij 2013, 17:50

Khadgar2007 je napisao/la:Mate, sumnjam da bi i u sipama koje bi kupio u Sisku dobio crnilo...inače kad god sam kupio lignje ne sjećam se da su imale crnila, pa tako umjesto crnila ja po crnom vinu, korisnije je ja mislim :lol:

Mislim da lignje iz Patagonije uopće nemaju crnilo?! :mrgreen:
davorin

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.