Caffe bar

Re: Caffe bar

PostPostao/la Mate » 22 pro 2012, 20:52

Blok shema "Hej Jude"

slika
Mate

PostPostao/la Roko » 23 pro 2012, 13:24

Susjedi imaju prijedlog za Božićnu kavicu:

slika

Pomiješajte 120 ml prokuhane kave, suho pjenušavo vino 20 ml i 80 ml ​​brendija te zagrijte zajedno sa sokom od pola naranče, pola limuna i malo cimeta (naribajte cimet štapić). Poslužite u (visokim i širokim) šalicama i prelijte vrućim šipkovim čajem.

http://www.bibaleze.si/clanek/bibin_kot ... tki-1.html
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la Khadgar2007 » 24 pro 2012, 00:43

Druga vrsta DIYa je danas bila na redu,pola orasi pola rogač :D sutra još Panj i to je to.
orehnjača.jpg
orehnjača.jpg (217.9 KiB) Pogledano 2957 put/a.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » 24 pro 2012, 00:55

uuuu :D

daj recept, i to step by step, vrijeme je da se okusam i u ovome :hail:

mi smo utukli do pola porciju madjarice, žarbo šnita i vanilija-orah roščića.... bajadera je pukla skoro skroz, a jedino sto ostaje netaknuto su nekakvi "medenjaci".... bit ce izgleda dobri kao municija za pracku :lol:

hobotnica se odmrzava, sutra je pravim za veceru (rerna, krumpir, rajcica, paprika, luk)... pauza od cvaraka :mrgreen:

veceras klinci zauzeli busije pred TV-om (neki film o psima) a ja se dohvatio jubitoa... zakljucio sam da, kada budem trulo bogat, umjesto home cinema sobe cu si napravit sobu s ovim... milina ga je gledat kako radi :hail: :loco: ....yebo tevelizor i slicno ;)

....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Edison » 24 pro 2012, 01:11

pamook je napisao/la: kada budem trulo bogat, umjesto home cinema sobe cu si napravit sobu s ovim... milina ga je gledat kako radi :hail: :loco: ....yebo tevelizor i slicno ;)

:shock: A ja se hebem s turpijama... A busilica mi je high-end alat... :drill:

Hajde, malo sam napredniji od Zagora. On je tek na kamenoj sjekiri... :hammer: :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » 24 pro 2012, 01:12

hebeš to...našao sam video kako cnc makina radi od PUNE aluminijske kocke savršenu motorističku kacigu,samo ju potapeciraš i staviš na tintaru i vozi miškec. Ostao sam paf,a bome je netko i dodao da bi paf ostao i onaj jadan program koji bi mogao kompajlirati g-kod za tako nešto. :lol:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » 24 pro 2012, 01:23

Edison, ti si one of a kind, i k tome nezamjenjiv bilo kakvim strojem...

evo unazad tjedan-dva malo sam se "upoznao" s aluminijem i ponasanjem istog pod pilom, cirkularom te turpijom i svrdlom, i samo mogu reci da je moje (straho)postovanje prema tvom radu i konacnom izgledu projekata naraslo u neke nove dimenzije i visine... gjaba nova kobaltna svrdla, rad polako i kirner na svaku tocku, pa tri promjera pa deburr rupe... i dalje rub krivudav a rezultat zadovoljavajuci ako se gleda kroz recimo masku za varenje :lol: :lol:

al ovi laserski rezaci me svaki put ostave bez daha, cak i vise nego CNC sa povecim brojem osi (Khad - gledao sam taj video sa kacigom, fascinantno ali .... laser... znas... :D )
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » 24 pro 2012, 01:36

Evo ti recept pa se pati. muahahahahahaha

slika

I ako nemaš knjigu Domaći kolači od Biluš-Rode-Božić :roll:

Ja recimo stavim pola kile brašna i povećam ostale sastojke za tijesto da bude više tijesta jer ne volim kada mi je tanko.
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » 24 pro 2012, 01:52

pamook je napisao/la:Edison, ti si one of a kind, i k tome nezamjenjiv bilo kakvim strojem...

Cujem da je model "Nexus-6" dosta napredan... ;)

pamook je napisao/la:evo unazad tjedan-dva malo sam se "upoznao" s aluminijem i ponasanjem istog pod pilom, cirkularom te turpijom i svrdlom, i samo mogu reci da je moje (straho)postovanje prema tvom radu i konacnom izgledu projekata naraslo u neke nove dimenzije i visine... gjaba nova kobaltna svrdla, rad polako i kirner na svaku tocku, pa tri promjera pa deburr rupe... i dalje rub krivudav a rezultat zadovoljavajuci ako se gleda kroz recimo masku za varenje :lol: :lol:

Ovaj De Burr je neki Nizozemac? ;)
Kriva svrdla koristis. Ja koristim iskljucivo jeftina kineska svrdla. Prakticno ih je nemoguce slomiti...

Svrdlo.jpg
Svrdlo.jpg (41.03 KiB) Pogledano 2928 put/a.

:lol: :lol: :oops: Jedini je problem sto izdrze ukupno do 4 rupe... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la midruzin » 24 pro 2012, 07:22

Poslije četvrte rupe su predviđeni da rade kao mixer, zato se rade od reciklirane aromatizirane metaloplastike. :P
midruzin

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.