And now for something completely different... The Bamboo
kutija u procesu nastajanja... nadam se da cu uspjeti sve sklopiti dovoljno precizno buduci da sam do sada napravio upravo nula kutija ovakvog tipa (a eventualno jednu - dvije ukupno)

malo se pililo daske radjene od bambusa, kupljene negdje prije kad se ideja rodila oko ovog "dizajna"... u planu je da na gornjoj ploci vire obje cijevi negdje 2/3 visine, dakle ne punom visinom... ulazni i izlazni PIO ce biti montirani iznad plocice DAC-a, sa sto kracim vodovima.... plan je dodati nekoliko optickih i coax ulaza na sredini straznje ploce (nije jos izrezana)... valjda ce sve skupa stati u kutiju
uglavnom, drvenarija ispiljena vise-manje brzo, kako je cirkular dovoljno neprecizan trebalo je u nekoliko navrata po malo skidati visinu bocnica da se gornja ploha uklopi tocno kao nastavak prednje... aluminij je odavno kod mene, nabavljen u otkupnoj stanici u ZG, sigurno prije 10ak godina ... docekao je i upotrebu

...
Ploca je 2mm debljine, i uredno se dala piliti na cirkularu, jedino je "piljevina" toliko frcala okolo da sam je nalazio po 2m uokolo... naravno, usisavac i udri, da se ne prenosi na carapama i slapama dalje po kuci

na pcb-u sa 12V regulatorom sam dodao mali sklop sa 555 timerom (kopirano sa sheme za DAH) za kasnjenje anodnog napona, fiksno namjesteno na 50 sekundi...
uglavnom, ideja se jos razvija, najbitnije mi je bilo ispiliti sve na mjeru da mogu "slagati" komade i vidjeti kako ih uklopiti... ove male plocice s traficima ce biti skracene na mjeru da stanu bez ometanja do toroida...
ide, ide, zabavno, zabavno

....nemoj Sirogojno, ja ću....