jurinic je napisao/la:Pozdrav. Prijatelj i ja smo odlucili napravit nas prvi projekt . Nije bas neki projekt bas diy izradujem kutiju imamo izracune imamo dimenzija i to al koristimo stare zvucnike koje smo izvadili iz zvucnih kutija te sad smo te zvucnike odlucili spojit paraleno pa nas zanima jeli moramo pazit na otpor i napon jeli trebamo nesto mijenat. Hvala
jurinic je napisao/la:Pozdrav. Prijatelj i ja smo odlucili napravit nas prvi projekt . Nije bas neki projekt bas diy izradujem kutiju imamo izracune imamo dimenzija i to al koristimo stare zvucnike koje smo izvadili iz zvucnih kutija te sad smo te zvucnike odlucili spojit paraleno pa nas zanima jeli moramo pazit na otpor i napon jeli trebamo nesto mijenat. Hvala
jurinic je napisao/la:Odlucili smo spojit dvvuje stare zvucne kutije pocetnici smo pa pocinjemo preinakom gotovih ucimo sto je sve u kutiji i tako. Pa ako mi mos reci sto bi trebali mjenjat sto se tice napona ako triba otpora svega jer imamo zvucnik i bas koji su spojeni paralelno i imaju kondezator 50 v i 4.7 uF . To imamo puta dva i sve zelimo u jednu zvucnu kutiju spojit paralenlo na jedan kabel
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.