Sheraton 26-28.10 DIY ??

Ovdje možete objavljivati vaše radove

Re: Sheraton 26-28.10 DIY ??

PostPostao/la Dean » 27 ruj 2012, 21:46

Dobro, pomalo shvaćam što te muči, ali zar se čovijek ne može promijeniti?
Možda je takva struja bila tada, sada je očito drugačije. Očito je problem kada se počelo razmišljati "nekomercijalno".
Zar će mo ga ignorirati do daljnjega jer se nije pravovremeno uključio svojim mogučnostima u DIY zajednicu?
Ja osobno vidim korist u tome jer se DIY zajednica može besplatno promovirati. A što je tražio ogromne novce od DIY-era...ha...bože moj i na Njuškalu svašta traže...

I Sony je kupio Forda i odbacio Opela, pa zar da ga zbog toga odbacimo? Opametit će se on.....:lol:

************************* Ovo je dodano nakon Khadgarovog posta **********************

Ili recimo što je Khadgar skrenuo na "tamnu stranu" SS-a ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dean; 27 ruj 2012, 21:53; ukupno mijenjano 1 put/a.
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » 27 ruj 2012, 21:48

Evo jedno jasno i kratko od mene. Mjesec dana unaprijed je po meni sasvim dovoljno da se ljudi skockaju i odluče hoće ili neće doći,ako nemaju gotove projekte a "da su znali da će biti DIY sobe onda bi ih završili" vjerojatno će biti i sljedeće godine mogućnost da predstave svoje radove. Nije ovo Triode festival koji treba više od 6 mjeseci da se isplanira,nađe pogodno mjesto, ugovore cijene, i ostale stvari. Mene boli briga da li ima kakvih zakulisnih razloga,profita ili nećeg trećeg, ja ću doći primarno da vidim meni drage ljude- i Deana :mrgreen: da se popričamo vidimo ča ima novo jer kao ča je već rečeno do sljedećeg Triode festivala je dosta a i u Sisku nije da ima nešto DIYera sa kojima bi mogao malo popričati.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la zbotic » 27 ruj 2012, 22:03

Dean je napisao/la:
Ili recimo što je Khadgar skrenuo na "tamnu stranu" SS-a ? :mrgreen:

To ti je zato što je ovo ljeto bio kod mene i vidio da rock rifovi snage gromova izlaze iz pijeska. :lol:
zbotic

PostPostao/la sstrsat » 27 ruj 2012, 22:12

Dean je napisao/la:Zar će mo ga ignorirati do daljnjega jer se nije pravovremeno uključio svojim mogučnostima u DIY zajednicu?

A ki ga ignorira? Osim ca on samog sebe na ovom forumu ignorira. Da ga forum i ono ca se na njemu desava zanima vec bi se bil odavno logiral. Pa ne bi niki trazil od njega da kreira i objavljuje ikakve projekte. Ali da je mogal uzet barem osnovno ucesce na forumu i provat izgradit nekakvu "simbiozu" (ovi izraz koristin u nedostatku boljeg termina) izmedju svog casopisa i foruma na obostranu korist (makar i simbolicnu), mogal je. Da su dogadjaji isli tim tokom onda bi gotovo siguro i ja skroz drukcije na sve to gledal.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Khadgar2007 » 27 ruj 2012, 22:15

Ja sam samo na svijetloj strani kada je Sstrsat negdje u blizini, sve ostalo vrijeme sam na tamnoj strani, kako bi to Črleni hudič rekao; lampe su tamo di im je mjesto- u pretpojačalu. :mrgreen:
Zapravo ja balansiram na tankoj granici između stakla i pijeska nešto poput jinga-janga ili ovoga.

pješčani sat.jpg
pješčani sat.jpg (2.87 KiB) Pogledano 4594 put/a.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la sonny » 27 ruj 2012, 23:18

Dean je napisao/la:I Sony je kupio Forda i odbacio Opela, pa zar da ga zbog toga odbacimo? Opametit će se on.....:lol:

Ode ja sutra s Opelom na posao :mrgreen:
Nisam ga/ju odbacio još...
Još je uvijek kod mene ;)
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la joe dalton » 28 ruj 2012, 00:23

Dean je napisao/la:I sad ne kužim... Šta je sad tu netko zakasnio? Ili negira DIY zajednicu. Ili se prekasno uključio? Prekasno za što? Da nas pozove u Sheraton?
:geek:

Ukoliko se trazi da u roku 24 sata skupimo ekipu i organiziramo dezurstva za 3 dana sajma onda je to za moj pojam prekasno (vidi prvi Drazenov post u temi) i nije korektno.
joe dalton

PostPostao/la Dean » 28 ruj 2012, 07:03

joe dalton je napisao/la:
Dean je napisao/la:I sad ne kužim... Šta je sad tu netko zakasnio? Ili negira DIY zajednicu. Ili se prekasno uključio? Prekasno za što? Da nas pozove u Sheraton?
:geek:

Ukoliko se trazi da u roku 24 sata skupimo ekipu i organiziramo dezurstva za 3 dana sajma onda je to za moj pojam prekasno (vidi prvi Drazenov post u temi) i nije korektno.

Ali to je za mjesec dana ! Na nama je bilo da velimo brzo hoćemo ili nećemo, a za ostalo (tko, kada, s čime) imamo njesec dana.
Dean

PostPostao/la black coffe » 28 ruj 2012, 13:41

Ne znam zakaj se Strsat pjeni,ali se sjećam da je (Jandraš) g Ćurković imao pozitivan osvrt u svom časopisu na njegov proivod . Vjerovatno od tad ili malo poslije nastaje nekakav "čudnovati" antagonizam. Nisam se štel mešati,ali nisem izdržal . NHF ;)
black coffe

PostPostao/la black coffe » 28 ruj 2012, 13:54

Inaće kaj se g. Čurkovića tiće ,čovjek ne ma vremena niti časpois izdat.Pa kad bi se onda stigel ulogirat ;) :)
black coffe

PrethodnaSljedeća

Natrag na Vaši radovi

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.