harkonen je napisao/la:Također, ako neko ipak to želi ( i ovdje kaže), nije problem biti samo u subotu ili nedjelju(tako je bilo i prije) ali je
potrebno da u sobi imamo nekog predstavnika i uređaje sve dane od sata otvaranja sajma do sata zatvaranja (petak-
nedjelja) . Prije dvije godine tu je dužnost časno obavio gdin Predcednik, (da, taj abdicirani), a prošle godine je domaćin bio Dean (tada još nije imao luđački pogled od zadnjih dana).
Ako se ne možemo dogovoriti za to, ok, prihvaćam i tu mogućnost, ali i vjerujem da se jednom prekinuti niz na sajmu glede DIY-a više neće nastaviti. Da sam ja kojim slučajem na mjestu organizatora, za svoje se pare ne bi dao oću-neću zayebavati. A radi se konkretno oko soma i pol eura za prošla dva sajma gdje smo prisustvovali. Da li smo time pogodovali organizatoru? Ne znam, odlučit' ćete sami. Svako ima neki svoj interes da bude ili ne bude tamo.
Ovo sa dežuranjem je objektivno malo problem. Rado ću navratiti na sat-dva, mogu i donijeti neki headamp, ali za cjelodnevno dežurstvo nemam vremena.
Koliko se sjećam prošle godine je sav teret preuzeo Dean i na trenutke mu je već bilo svega dosta (mada on to neće priznati

Vezano za ono što je Trsat napisao mogu se nadovezati mojim mišljenjem. Bavim se ovim hobijem iz gušta i radim za sebe. Ne treba mi nikakva promocija, ne namjeravam prodavati svoje uratke. Volim se družiti i popričati s ljudima koji se bave istim hobijem. Što se mene tiče možemo se naći i u birtiji na pivi.
Tako da mislim da je lijepo od organizatora da osigurava prostor za DIY, ali očekivati od nas da budemo ponizno zahvalni na tome baš nema smisla. Na kraju krajeva mi značimo tom sajmu više nego on nama. Mogao se organizator ulogirati na forum i pozvati ljude na vrijeme. Možda bi se stigli i pripremiti, a ne da se mora sve riješiti i odlučiti preko noći.