Sheraton 26-28.10 DIY ??

Ovdje možete objavljivati vaše radove

Sheraton 26-28.10 DIY ??

PostPostao/la harkonen » 26 ruj 2012, 15:15

Neću duljiti, sutra imam sastanak glede sajma u Sheratonu sa gdinom Ćurkovićem, znamo da se unazad dvije godine
okupljalo DIY društvance i da smo imali besplatnu DIY sobu. Tko ne zna neka pogleda na teme na oba foruma i vidjet
će da smo se dobro zabavili, ugodno popričali, razmijenili iskustva i sve što ide uz to.
Pitao me Andrija što s tim, on bi vrlo rado dao sobu jer želi da ovo postane tradicija, no ne znam još da li će biti DIY-a
ili neće (znamo da su se otvorili neki novi distributeri, neki naši članovi će također ići komercijalnim smjerom na sajmu i možda soba ne bude dovoljno), a možda ni vašeg interesa ne bude dovoljno.
No ako ipak bude, (sutra znamo točno) ja bi ipak morao znati da li ste (i tko od Vas da procjenimo količinu uređaja) zainteresirani podijeliti sa svijetom vaše audio uratke, a vjerujte da ih imate. Naša je soba bila redovito dobro primljena i jaako posjećena, vjerujem da bi i danas ljudima bilo vrlo zanimljivo čuti ono što inače nemaju prilike - Sabe, razne baffle, male i velike SET-ove, DAC-ove.......
Dakle, prijavite svoj interes do sutra prijepodne pa ćemo u daljnje dogovore. Nemojte zaboraviti ni to da ta tri dana
treba organizirati dežurstvo u sobi, predaju ključeva i općenito domaćinstvo. Ne morate svi biti sve dane, ali sve
dane treba pokriti prisutstvom.
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

Re: Sheraton 26-28.10 DIY

PostPostao/la Khadgar2007 » 26 ruj 2012, 15:20

neće biti ništa od mene i ove godine. 0(čitaj: nula) napravljenih radova a i razmišljam si možda da odem do Bože na hi-fi buvljak da vidim čega tamo ima. Sljedeće godine se nadam da bi mogao donesti nešto radova jer bi se par stvari moglo dovršiti ali sada sam trenutačno u elektro-strojarskoj branši i ne mičem se od nje sigurno cirka 6 mjeseci. :geek:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

Re: Sheraton 26-28.10 DIY ??

PostPostao/la tom_hifi » 26 ruj 2012, 17:08

Ako bude prilike, možda ja dokurim sa svojim sistemom .. DAH-1 Deluxe, playstation i Sabe. S tim da mogu tek od subote popodne nadalje, petak ništa, radim do 17h, subotu radim do 13h. Znači, pod upitnikom sam. :ugeek:
tom_hifi

PostPostao/la sstrsat » 26 ruj 2012, 18:11

harkonen je napisao/la:No ako ipak bude, (sutra znamo točno)

harkonen je napisao/la:Dakle, prijavite svoj interes do sutra prijepodne

Drazene, ajd me vise konacno (nakon 3 godine :lol: ) poslusaj pa reci g-dinu Curkovicu da malo smanji dozivljaj.

Prijava do sutra prijepodne????? Ni vise ni manje. I da stvar bude lipsa, cak se zasad ni ne zna oce li DIY sobe uopce bit.
Ca to Curkovic zamislja? Oli nije dosad jos rasproda sve sobe pa sad malo kalkulira i tezgari oce li mu tribat nesto diyera da popune prostor. Naravno, tribat ce mu samo i iskljucivo ako ne uleti neki od komercijalaca i za malo vece solde uzme i tu ili te sobe.

Drazene, sve je to lipo i ja znan da je tebi osobno ovdi jedina i osnovna intencija diy druzenje (Curkovicu je ipak nesto drugo) ali u ovakvim uvitima diyeri postaju pricuvni prirepak (i to samo u slucaju potribe, inace otpadaju). Cak se usudjejen rec, postaju nec ka kasta drugog reda. Da se tu radi o diy druzenju i prikazu samograditeljskih uredjaja, ja bin bil prvi koji bin zval i pritiskal svakog diyera da se pojavi tamo sa svojim uracima ali pod ovakvim uvitima mogu bit jedino skroz protiv takvog pojavljivanja.
Tako da moj stav ostaje isti ka i ranijih godina, nima sanse da se tamo pojavin (a bez neke lazne skromnosti, mislin da bin itekako imal ca tamo pokazat).

Naravno, ovi moj stav ne ogranicava nikoga i ne zabranjuje nikome da se tamo pojavi ali ja do odredjenih principa ipak drzin. Tr uostalom, svi mi samograditelji imamo i TF i ZF (ajd, taj ove godine malo kasni ali virujen da ce se ipak odrzat). Ne mislis valjda da ce neki diyer postat "poznatiji" ili "rangiraniji" ako se pojavi tamo

Mozda je ovo ca san ovdi napisal receno prilicno ostro ali i Curkovic bi vise tribal shvatit da se tako ne radi i da tu nima ni P od organizacijskog profesionalizma.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la harkonen » 26 ruj 2012, 20:10

Ovo nikako nije namjenjeno provokaciji nego mom obećanju da Andriji sutra kažem hoće li neko od diyera sudjelovati ili
ne, on je i ove godine spreman platiti tu sobu (Sheraton tu nema popusta niti milosti, znam zbog nekih FINA-inih evenata koje smo radili tamo) za DIY promociju. Naravno da ako nećemo, ta soba ide u najam.Neće ostati prazna u svakom slučaju.
Također, ako neko ipak to želi ( i ovdje kaže), nije problem biti samo u subotu ili nedjelju(tako je bilo i prije) ali je
potrebno da u sobi imamo nekog predstavnika i uređaje sve dane od sata otvaranja sajma do sata zatvaranja (petak-
nedjelja) . Prije dvije godine tu je dužnost časno obavio gdin Predcednik, (da, taj abdicirani), a prošle godine je domaćin bio Dean (tada još nije imao luđački pogled od zadnjih dana).
Ako se ne možemo dogovoriti za to, ok, prihvaćam i tu mogućnost, ali i vjerujem da se jednom prekinuti niz na sajmu glede DIY-a više neće nastaviti. Da sam ja kojim slučajem na mjestu organizatora, za svoje se pare ne bi dao oću-neću zayebavati. A radi se konkretno oko soma i pol eura za prošla dva sajma gdje smo prisustvovali. Da li smo time pogodovali organizatoru? Ne znam, odlučit' ćete sami. Svako ima neki svoj interes da bude ili ne bude tamo.
Kako ne znamo da li će biti Žarule ove godine, naravno da mi je stalo da se vidimo i popričamo, bude duga pauza do
svibnja i novog TF-a. Inače, čemu sve to radimo? Za slušanje glazbe možda? Ma jok! Za ljute pare i za druženje, naravno!
Ja ću ionako biti tamo.
Woah, harkonen je govorio, idem sad začiniti grah za sutra....
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Dean » 26 ruj 2012, 21:02

Ja moram priznati da mene ne smetaju nikakvi razlozi g.Čurkovića i ne vidim razne "interese" u tome. No ja možda ne znam sve što se krije iza očitog neslaganja g. Ćurkovića i Trsa. Lani sam (mislim) dao sve od sebe da održim DIY sobu aktivnu. Pripomogao je i Jurica. Žaruljaši su isto priskočili. Meni je bilo lijepo i smatram to još jednim iskustvom. Ako je tko "zaradio" time što sam ja bio tamo; ma neka mu ! :lol: . Ove godine ću navratiti kao posjetitelj. :geek:
Dean

PostPostao/la sstrsat » 26 ruj 2012, 21:15

harkonen je napisao/la:Da sam ja kojim slučajem na mjestu organizatora, za svoje se pare ne bi dao oću-neću zayebavati. A radi se konkretno oko soma i pol eura za prošla dva sajma gdje smo prisustvovali. Da li smo time pogodovali organizatoru? Ne znam, odlučit' ćete sami. Svako ima neki svoj interes da bude ili ne bude tamo.

Drazene, niki i ne trazi od njega da se od ikoga da zajebavat za svoje solde. Ali neka si i on vise utuvi u glavu (ako ne razumi, nacrtaj mu) da je taj nacin pristupa kako on zove diyere par dana uoci sajma vise nego uvridljiv. Ca bi sad diy zajednica tribala bit attento u iscekivanju da je on pozove? Ca nije zva vec onda kad je krenul sa organiziranjem ovogodisnjeg sajma (a to siguro ni pocel juce)? Ili da kazen ovako, ne mislis valjda da komercijalce nije vec odavno zval.

A nekako bas i ne vidin da ga iki zajebava. Koliko je on lani i predlani utuka soldi u to, to je vec stvar njegove poslovne procine. A i svaki ucesnik koji se tamo trodnevno pojavi ima itekakve troskove pa ne vidin razloga zac bi iki triba plakat zato ca je Curkovic stavil u to milju i pol eura (ili koliko vec, nebitno)

Je da je lipo imat cim vise diy druzenja ali ispod nekih opcepristojnih kriterija se ipak ne bi smilo ic. To je i Curkovic mogal vec dosad shvatit. Da se postavil drukcije u nacinu zvanja diyera onda mozda ne bi ni bilo ni ovakvih mojih komentara. OK, opet cu ponovit da ovi moj stav nima i ne triba imat uticaja na iciju odluku o dolasku ili nedolasku ali cu si uvik zadrzat pravo da ga iznesem.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la zmajz » 26 ruj 2012, 21:20

Osobno bih rado sudjelovao, ali nemam ništa osim onih Westra ovala, malo dorađenih. Ako mislite da bi to bilo u redu tamo prezentirati, OK, I'm in.
Malo me iznenadilo, nisam opće razmišljao da će se to održati.
zmajz

PostPostao/la zmajz » 26 ruj 2012, 21:26

A imam i jedno Winton MOSFET pojačalce, pa čak i pasivni "preamp", kako sam se sjetio na brzaka. Eto, šta se desi kad se uključi mozak.
zmajz

PostPostao/la Khadgar2007 » 26 ruj 2012, 21:46

Eeeee to, samo zbog toga mosfeta bi se mogao pojaviti već mi je dosta vakuuma, hoću malo i pijeska da me podsjeća na more. Samo da nekako još nagovorim Deana da se nađemo u njegovoj radioni ili da pokupi sve ča imam kod njega pa da mi to donese, tako ne trebam ići u Zagreb dva puta. Ako netko ima kakav phono mogu i donesti svoj gramofon iako je to više polu-DIY.

edit: ignorirati ono ča je editirano kosim slovima...ja promašio cijeli koš zajedno sa tablom. ja nekako mislio da je to 26-28.09 :oops: Ali budući da je sljedeći mjesec onda bi stvarno mogao skoknuti.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

Sljedeća

Natrag na Vaši radovi

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.