Što radim kada ništa ne radim

Re: Što radim kada ništa ne radim

PostPostao/la black coffe » 23 lip 2012, 09:47

Svaka čast na ukusu,ali meni je osobno ljepši pogled sa Malačke , aerodrom-kad možeš gledat avion odozgo?.A vidi se i Split ,Kaštela,Togir,otoci, a i u dobrim vremenskim uvjetima i Italija. Stvarno se može uživatu pogledu,komentirat i ine druge stvari. Jedino mi nije jasno dali je netko prepoznao ugustiteljske kapaciteta te lokacije?. Naime vućem porijeklo iz Škopljanaca -Radošić , a familija mi je uglavnom o Kaštelima,pa barem jedamput godišnje prolazim tuda i obavezno stanem ,popenjem se uza škale i malo guštan. :hail:
black coffe

PostPostao/la zbotic » 23 lip 2012, 10:26

Može, svakako. Samo mi je Malačka veći izazov za doći biciklom :D , a u Škopljancima se naravno (redovito) preživa janjetina sa obaveznom potrošnjom kalorija na balotama. :lol:

BTW ovaj planinarski uspon iz Klis Grla na Debelo Brdo je označen kao jako težak, a ja bih dodao da je i opasan tako da netko tko nije u stanju preskočiti s kamena na kamen pri visini od pet metara nebi ni trebao pokušavati. ;) Dodatno otežavajuća okolnost je što se sve događa na visokim liticama.
http://planinarenje.hr/kt/gorja/hrvatsk ... belo-brdo/
Na linku je nešto više fotografija koje će bolje predočiti o čemu se radi (vidi zadnju).
Zadnja izmjena: zbotic; 23 lip 2012, 21:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
zbotic

PostPostao/la ninja » 23 lip 2012, 11:58

zbotic je napisao/la:Unatoč svim poduzetim mjerama da sa zdravo planinari unatoč velikoj vrućini (ustajanje u 4:30, nošenje velike količine vode, ovo je ispao samoubilački pothvat pa vam zato neću pokazivati facu, ali s Debelog Brda na Mosoru je definitivno najljepši pogled na Split, moj rodni grad. :D :D :D

Staris, koristis stapove i to 2 a zglobove ne cuvas :lol: :mrgreen:

Inace, postao si pravi brdjanin :hail: ... izgleda da ti se svidjela ova zima sa snijegom :idea:
ninja

PostPostao/la zbotic » 23 lip 2012, 14:57

Još sam u fazi otkrivanja jesu li ti štapovi pomoć ili smetnja. Trenutno su mi više smetnja, pogotovo po ovim kamenitim terenima. Ali pokušavam se priviknuti, možda budu od koristi za neku dugu turu npr. kada odem na Kilimanjaro :D .
zbotic

PostPostao/la zbotic » 01 ruj 2012, 09:28

Četvrtak oko podne nakon solo uspona na vrh Mosora. Ovo je moj prvi pokušaj da se automatom na fotoaparatu snimim za Facebook :). U drugom pokušaju nastojao sam biti brži pa sam završio nosom preko stijene sa razbijenom nogom. Ozljeda nije strašna, za par dana biti ću OK pa je prilika da se našalim na svoj račun. Šteta što se na toj drugoj fotografiji uopće ne vidim jer bi bila unikat. :) :)
Privitak/ci
kabal.jpg
kabal.jpg (60.77 KiB) Pogledano 7677 put/a.
zbotic

PostPostao/la grunf » 07 ruj 2012, 01:27

evo dokaza da je u nas još debelo lito :D ,ovo je snimljeno preksinoć

slika

slika
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la zbotic » 07 ruj 2012, 07:34

Sada je najljepše. Cijela plaža samo za tebe, bez gužve, vike, paštete i mesnog nareska. 8-)
Čekam da mi malo zacijeli noga od ovog gore skakanja i onda cijeli rujan i listopad pravac na more. :D
zbotic

PostPostao/la Roko » 07 ruj 2012, 17:30

Slažem se potpuno Zoki, rujan i listopad, ukoliko su lijepi i bez puno bure i kišnih dana i moja su najdraža dva mjeseca u godini. Berba grožđa, teče mlado vino, sazrijevaju voćke, još uvijek nekako toplo i ugodno za kupanje a više nije tako vruće pa se da spavat noću.

slika
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la grunf » 07 ruj 2012, 18:02

sad kad smo se uvatili mora,evo nešto dobro za izist :hail:

slika
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la Roko » 07 ruj 2012, 18:06

...mmmmm...prekrasne lignje....grunfe....vraže jedan... :D