s@ki je napisao/la:drugačije od njega ni ne očekujem
Nisko nisko

s@ki je napisao/la:drugačije od njega ni ne očekujem
joe dalton je napisao/la:Kako znaš da je s pola snage? Po položaju potenciometra?![]()
To što sam napisao tvrdim na osnovu toga što smo spojili zvučnike za koje relativno pouzdano znamo osjetljivost i otprilike usporedili koliko treba odvrnuti da bi došli do iste glasnoće. Moguće da bi u manjoj prostoriji situacija bila nešto povoljnija.
tom_hifi je napisao/la:Pa da, po položaju potenciometraNa 13h kod mene to svira dosta glasno, a da stavim na UL, na 13h bi se to čak i lagano deralo
![]()
tom_hifi je napisao/la:Nitko nije napisao da je to vrhunski zvučnik koji pokriva cijeli frekventni opseg, ali u onome što mu odgovara radi jako jako dobro, čak bi rekao, izvrsno.
joe dalton je napisao/la:tom_hifi je napisao/la:Pa da, po položaju potenciometraNa 13h kod mene to svira dosta glasno, a da stavim na UL, na 13h bi se to čak i lagano deralo
![]()
Odlično. A na koliko sati potenciometra ti pojačalo ide u kliping?![]()
joe dalton je napisao/la:tom_hifi je napisao/la:Nitko nije napisao da je to vrhunski zvučnik koji pokriva cijeli frekventni opseg, ali u onome što mu odgovara radi jako jako dobro, čak bi rekao, izvrsno.
Pa tako sam otprilike i ja napisao. Bez onog izvrsno.
Dean je napisao/la:Neke Reso kutije ima na Njuškalu i na oglasniku Audiofil.net-a. Tip kaže da su 95 dB ! No meni se isto tako to nije baš tako učinilo .
Mislio sam sebi napravit te kutije, ali sa ovalom i dolje stavit 24 cm isto Sabu da malo podeblja doljnji spektar.
Dean je napisao/la:Neke Reso kutije ima na Njuškalu i na oglasniku Audiofil.net-a. Tip kaže da su 95 dB !
Dean je napisao/la:Mislio sam sebi napravit te kutije, ali sa ovalom i dolje stavit 24 cm isto Sabu da malo podeblja doljnji spektar.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.