grunf je napisao/la:viktore, pogledaj ovdje shemu pod imenom Buzquito ,možda će ti biti interesantna
http://jm.plantefeve.pagesperso-orange.fr/sche.html,ja sam ga složio i radi vrlo vrlo dobro s tim da sam išao na nešto manju snagu smo s jednim parom mosfeta
Ne odgovara bas. Razlog je sto koristi 2SJ74 tranzistor, njega je vrlo tesko naci, a i kada se pronadje pitanje je da li je original ili ne. 2SK170 mogu da nabavim, ima ga kod mene a i u mouser-u. Vise bi mi odgovarao Leach neko ovaj projekat...
Trenutno mogu samo skupljati seme i crtati raspored elemenata za pojacalo, za drugo se nema. Imam u fioci sklopljena dva kanala Sigme na hladnjacima koji su testirani. Kada se zaradi neki novac to ce se pakovati u kutiju a takodje i jedan preamp. Kada se to zavrsi onda bi mogao da krenem sa nekim drugim amp-om, do tada samo pronalazenje adekvatnog.
U farnell-u ima lateralnih mosfetova u TO3P kucistu a i u TO3. Semelab ih proizvodi a oznaka modela je APT. Za nijansu su snazniji od 2sk1058 a cena im nije bas visoka za razliku od BUZ izlaznih.