Khadgar2007 je napisao/la:/bump
Jel ima kakvih napredaka ča se tiče forumskog DACa?
bit će,samo da malo padne fibra
Khadgar2007 je napisao/la:/bump
Jel ima kakvih napredaka ča se tiče forumskog DACa?
tom_hifi je napisao/la:Bilo bi to super da se stigneUglavnom, imamo već razrađenih projekata (TDA1541), pa grunfov PCM1702 ... no, za nešto ostalo se još očito nije pronašlo vremena. Bude
Khadgar2007 je napisao/la:Čini mi se ko buhica,ako nije DIL ne uzimam. Ja imam obavezu prema Gaši da iskoristim ona dva mono DAC čipca koja mi je poklonio. A ako se ne varam i ti imaš jedan TDA1541 od njega.
tom_hifi je napisao/la:
Imam 3 takva, imam jedan TDA1541 i AK4309AVMImam tih čipova dosta, ali ono, neću još ni blizu u realizaciju, al eto, razmišljam da bi se moglo i kad bi se moglo
joe dalton je napisao/la:tom_hifi je napisao/la:
Imam 3 takva, imam jedan TDA1541 i AK4309AVMImam tih čipova dosta, ali ono, neću još ni blizu u realizaciju, al eto, razmišljam da bi se moglo i kad bi se moglo
Bitno da si meni digao taj 1541 pred nosom.
tom_hifi je napisao/la:joe dalton je napisao/la:tom_hifi je napisao/la:
Bitno da si meni digao taj 1541 pred nosom.
Radit ću ja nešto s njim, bez brige. Nisam odustao od projekta, nego jednostavno se nema vremena niti love trenutno.Ako mi neće trebati, onda ti ga dam.
Natrag na Digitalni izvori zvuka
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.