He he he,ovim se bavim kao hobijem-ja zapravo volim da ih sastavljam. Što bi rekao jedan moj drugar-to mi dođe kao kinder-jaje za odrasle,samo bez čokolade!

Imam ih...sedam u pogonu;Borini DOGC-H, DOGC-mk3, Studio; Miletovi(APEX) NX16, AX12, G100; Michael Bittner SymAsym. Imam i Borino predpojačalo "clepsidra" a sve sam to pravio od početka prošle godine pa na ovamo. Prvo sam dugo prije toga sakupljao trafoe,kondenzatore,aluminijum za kutije...i onda polako krenuo. U neko dogledno vrijeme mislim da uradim još i Borin CroSer,Miletove STUDIO REFERENCE200 i HV35,i jedno pojačalo iz "Silicon Chips Everyday Practical Electronics, October 2008" ,20W po kanalu čisto da čujem zvuk A-klase. Onda ću stati sa pojačalima,uraditi par predpojačala,uzeti par dobrih zvučnika pa slušajući čitati Kordela i Daglasa. Malo naopak red,ali tako mi se sviđa...

Naravno sve ovo neće biti tako skoro jer sam se poprilično istrošio sa materijalima,sad je vrijeme da se opet polako vrši popuna.
Imam još i dva pojačala iz mladih dana,sad mi je 33 a ta dva sam pravio sa 15 i 17 godina. Vrijeme i nemar su ih pogazili,i njih ću ove godine da vratim u život ne zbog nekog kvaliteta već zbog želje.