Koliko ti je debel taj bužir koji si nabavio,unutarnji i vanjski promjer.
Khadgar2007 je napisao/la:Da ti taj svoj DAH ne misliš kuriti na 1kV i više?Ja sam koristio neku žicu koju mi je Tubeman poslao budući da nisam imao/znao ča od onoga ča imam u kući je za visoki napon. Kupio sam nakon toga par paketića žice iz Banzaia ako se ne varam koja ide do 600V pa sam siguran,a za ako ću se igrati naponima preko 500V onda definitivno ide žica u bužir.
Koliko ti je debel taj bužir koji si nabavio,unutarnji i vanjski promjer.
Schultz je napisao/la:Nekakva odokatvna elektromonterska mjera za preskok napona ti je 1cm / 1 kV. Ilitiga cenat po kilovoltu...
Tako su mene učili na praksi u pokojnom riječkom Elektroluxu.
Kada smo to učili na faxu, najvjerojatnije sam bio u obližnjoj birtiji "Bazovica" na Termalnom Desertu pivovarne Laško pa se toga dijela i ne prisjećam baš najbolje....
Neka me netko ispravi ako griješim....
tom_hifi je napisao/la:Frend mi, napokon, nabavio silikonski bužir. Ovakve je crvenkaste boje:
Probojni napon je 1500V, izdrži do 250C. U principu, to je staklena čarapica impregnirana silikonskom smolom. Par kuna po metru mi računaoFleksibilnost je odlična!!
To ću dodatno staviti na sve visokonaponske vodove. Sigurnost ispred svega, jelda
davorin je napisao/la:tom_hifi je napisao/la:Frend mi, napokon, nabavio silikonski bužir. Ovakve je crvenkaste boje:
Probojni napon je 1500V, izdrži do 250C. U principu, to je staklena čarapica impregnirana silikonskom smolom. Par kuna po metru mi računaoFleksibilnost je odlična!!
To ću dodatno staviti na sve visokonaponske vodove. Sigurnost ispred svega, jelda
Postoji li mogućnost da kupim par takvih koluta različitih debljina?
Schultz je napisao/la:Nekakva odokatvna elektromonterska mjera za preskok napona ti je 1cm / 1 kV. Ilitiga cenat po kilovoltu...
Tako su mene učili na praksi u pokojnom riječkom Elektroluxu.
Kada smo to učili na faxu, najvjerojatnije sam bio u obližnjoj birtiji "Bazovica" na Termalnom Desertu pivovarne Laško pa se toga dijela i ne prisjećam baš najbolje....
Neka me netko ispravi ako griješim....
Khadgar2007 je napisao/la:Kupio sam nakon toga par paketića žice iz Banzaia ako se ne varam koja ide do 600V pa sam siguran,a za ako ću se igrati naponima preko 500V onda definitivno ide žica u bužir.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.